Breaking News
Home » Uncategorized » Ini Bukan Preview .. Ini Promosi [Part 2]

Ini Bukan Preview .. Ini Promosi [Part 2]

Kali ni aku nak buat part yang kedua pula.Seperti part yang pertama dulu aku nak promosikan blog rakan2 yang sering2 menyudikan diri komen2 di entry2 yang telah aku siarkan..Terima kasih..jadi jom tengok sapa lak yang terlibat dalam part 2 ni..hehe.. Ini bukan preview tau..tapi promosi je..tak pandai nak preview2 ni..

KLIK PADA BANNER UNTUK KE BLOG MEREKA

klik SINI untuk Bukan Preview Tapi Promosi [Part 1]Cukup 5 untuk part yang kedua..tidak menjanjikan limpahan trafik ke blog anda sekadar dapat memperkenalkan blog anda ke pengunjung blog KizMyself

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

15 comments

  1. Nice, ia menunjukkan kita menghargai rakan2 yg selalu singgah

  2. yeay yeay blog Freaky atas sekali.. Terima kasih banyak2 wahai sahabat blogger πŸ™‚

  3. blog orang suke tido memang kena bawah sekali ek.. hahaha.. just kidding… thankz lot πŸ™‚

  4. bagus bro!

    walaupun x menjanjikan pengunjung tp kiz telah menunjukkan yang kiz menghargai rakan blogger yang selalu bertandang ke sini…

  5. perghh … mekasih geng.. mujur baru tukar header..haha…
    setiap orang ada cara masing2 untuk menghargai… ini cara kamu.. bagus sekali.. terima kasih geng…

  6. arrhh!!1 saya kenal freaky!! hahaha

    kongsi kat korang

  7. @sop orang memberi kita merasa..orang berbudi kita merasa

  8. @Nurfazilah Cipa insyaallah bila tiba masanya nanti

  9. giler terharu. haha. thanx.

  10. apa saja kan kiz..asal dapat membantu sesama bloggers…tgk cam akak ni…punyalah ramai yg tunggu nak di review…perah otak nak cari idea …

  11. paling best yang mana 1?

  12. amboi cekodok….kemain suka lg tu…hehehe…

    ok..nnti mina terjah ye…hehehe

  13. wawah, bagusnya kamu πŸ™‚

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *