Breaking News
Home » Uncategorized » Iklan Percuma Di Sini

Iklan Percuma Di Sini

Iklan Percuma | Iklan Blog | Web Iklan Percuma | Iklan Free | Pasang Iklan Secara Percuma – Anda ingin mengiklankan blog anda di blog kizmyself ? Kini aku dengan ikhlas hati ingin menyediakan ruang iklan percuma kepada pengunjung setia blog aku ni.Ini sebagai salah satu tanda ucapan terima kasih kepada anda semua.

Syarat-syarat – mudah je..
1- sediakan banner sendiri yang berukuran 468 x 60 sendiri.Lain saiz tak mahu layan.
2- hanya untuk blog sahaja.Iklan lain yang berasaskan keuntungan tidak dibenarkan.
3- Banner jangan terlalu berat nanti blog aku tak larat nak angkat..hehe.
4- Masa iklan disiarkan ikut suka aku je…

Kalau berminat sila hantar url banner anda ke kizmyself@yahoo.com dan sertakan sekali url blog anda sebab senang aku nak kenal blog siapa.Hanya banner yang dah ada url link sahaja yang akan dilayan..sebab aku ni malas nak upload-upload ni.

Ingatan : blog aku ni tak ler sehebat blog lain itu,setakat 4 angka sehari UV (70 peratus dari google dan yahoo)adalah.Jadi pemasangan iklan percuma disini tidak menjanjikan trafik sebab kita tak boleh paksa orang klik banner kitakan.

Jika ramai yang hantar banner,iklan aku akan pasang secara giliran.Bermakna walaupun iklan anda telah disiarkan,andai giliran telah tamat,iklan anda akan kembali disiarkan.Itu je..mudah..yang penting percuma..

Cepat tempat terhad..huhu…Amacam ok tak ni…haha

* aku mungkin juga akan siarkan iklan korang kat blog aku lagi satu www.ohsensasi.net

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

11 comments

  1. alamak ai..saiz tk kono la..kalau ado brpao lamo lotak iklan tu…

  2. ikut suko den yo arul..haha..janji ada pusingan giliran..

  3. lahhh..gua manede banner.. :(..

  4. josrevalution ..tak do buek laa…haha..

  5. camna nak tau saiz ek? hehehe

  6. Azhafizah[フィザ]

    fiza nak join boleh?nak buat banner dulu..hehehe

  7. Fiza : join je… kwn2 yang nak banner leh tempah ngan Fiza..haha

  8. den nak weh…sekarang jugak den buat yo..ekau tungguuuuuuuuuuuuu

  9. gi baca emel yo….hehehee

  10. ponek buek eh banner..smelaman tk tdo..kih kih kih.. den dah email kek ko link eh bro..cubo tgok ..

  11. x reti la plak nak buek banner huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *