Breaking News
Home » Uncategorized » Hujan Lah pulak..Camner nak pi Ngundi Blog Pilihan ni.

Hujan Lah pulak..Camner nak pi Ngundi Blog Pilihan ni.

Salam Buat semua pembaca..
Petang ni agak banyak masa sikit..my chenta masih tidur lagi..wah tak bangun2 lagi ehh..lena btol tidurnya..Putera puteri tengah huru hara main kat luar..Eila plak tengah layan2 rancangan di TV…

Petang ni suasana agak damai ..tapi tiba2 poOooM..wah ada bunyi kilat la pulak..dengan pantas aku lari keluar banyak putera dan puteri masuk..dengan secara automatiknya teringat cerita P Ramlee..” Eila..angkat jemuran..hujan dah turun “..haha..sepantas kilat ( tapi tak lah sepantas kilat yang berdentum lagi..) ambil bakul angkat jemuran..!!

Tu je eh..cerita aku tergantung..sebab sekarang agak sibuk sket..!!Sibuk membelek2 permintaan rakan yang suruh mengundi mereka dalam blog pilihan..agak banyak juga kat Shoutbox..orang dah mintak undi..kita undi je..Semoga berjaya..Tapi aku respek laa kesungguhan dia orang…siap ada yang buat banner besar2 lagi..wah..memang hebat pilihanraya kali ni..
Ok lah..stop dulu..nak pergi mengundi ni..!![STOP]

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

4 comments

  1. huhu…macam mane PILIHAN RAYA tadi??

  2. huu..banyak lagi lum pi undi ni…

  3. tu la sama la…<br />good luck dear<br /><br /><br />Good luck dear!<br />Jom Vote Momoy juga yer No. 382 — pilihan 10 <br />Much thx<br /><a href="http://princess-momoy.blogspot.com/2010/12/undian-bbpm-no-382-dibuka-sekarang.html&quot; rel="nofollow">Undi No. 382 sekarang yer!!</a><br /><br />Jom Undi No. 382 -[pilihan 10]…382…382…382<br />http://princess-momoy.blogspot.com/2010/12/

  4. hahaaha..ngundi dlm tenet..tak kono hujan do

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *