Breaking News
Home » Homestay » Homestay Murah Melaka

Homestay Murah Melaka

Homestay Murah Melaka. Pasti ramai yang ingin mencari homestay murah sekitar negeri Melaka untuk percutian, persinggahan majlis perkahwinan dan banyak lagi aktiviti. Disini infosemasa ingin kongsikan beberapa pilihan homestay yang boleh anda sewa.

Melaka Bandaraya Bersejarah
Melaka Bandaraya Bersejarah

D’Villa Homestay Mini House
Berkonsepkan mini house homestay untuk sesiapa yang ingin berkunjung ke Melaka. Berkonsepkan villa dgn suasana kampong. D’Villa Homestay Mini House mempunyai 3 jenis bilik. Setiap bilik mempunyai tandas sendiri. D’Villa Homestay Mini House ini juga terdapat kolam renang utk di gunakan.

Harga
1) Hari biasa RM 130/malam
2) Hari cuti sekolah/cuti umum RM 150/ malam

Homestay Re Melaka
Sesuai jika anda ingin bercuti di Melaka kerana homestay ini berdekatan dengan tempat menarik sekitar Melaka Bandaraya Bersejarah.

Tempat-tempat berdekatan
1) Tempat reakreasi Zoo Melaka, Taman Buaya, Taman Rama-rama, Taman Mini Malaysia, Bayou lagoon dengan jarak perjalanan 5-10 minit sahaja
2) Tempat2 bersejarah ( Kota A Famosa) 15 -20 minit sahaja
3) lain-lain tempat ( MITC, kota fesyen, UTEM, PLKN) 5-10 minit sahaja

Ardhomestay Durian Tunggal
Menawarkan penginapan yang selesa dan murah. Turut berhampiran dengan tempat-tempat pelancongan menarik sekitar Melaka dan sememangnya berdekatan dengan pusat bandar.

Ardhomestay berhampiran dengan MITC, MYDIN MITC, Zoo Melaka, Taman Buaya, Taman Tama Air wonderland, Mahkota Parade, Taman Rama-Rama

Dapatkan juga pakej Homestay Murah Jasin di Mutiara Homestay

Untuk tempahan atau maklumat lebih lanjut dan mendapatkan lebih pilihan berkaitan homestay lain, rujuk laman Best 1 Malaysia Homestay ini.

** Segala urusan tempahan, bayaran , perkhidmatan diluar kawalan infosemasa. Tujuan artikel adalah untuk maklumat sahaja **

Untuk beriklan di infosemasa, hubungi kami dipautan CONTACT US ini.

Check Also

Admin Group Whatsapp Berisiko Dipenjarakan

Admin Group Whatsapp Berisiko Dipenjarakan, itu ada yang dipetik dari beberapa sumber artikel laman berita …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *