Home » Uncategorized » Hobi Yang Mahal

Hobi Yang Mahal

Salam..hari ni aku nak buat sket preview pasal sorang rakan aku ni..hobi dia layan main heli yg pakai remote tu..haha..kira ni hobi orang ada ada ni..
Nama mamat ni Ishak Bin Jamai ( nama penuh ni dalam I/C ) asal Felda Palong 5 ( sekampung laa kiro eh ngan den )..sekarang mamat ni tengah bertapa kat Amerika sana..apo apo pun layan laa gambar yg den publishkan ni…opsss..kalau nak tahu lebih lanjut korang skodeng la FB mamat ni ..search ” Heli Gilos “

kalau korang nak tengok lagi gambar meh skodeng sini

Heli ibarat isteri eh..layan
Letak gambar sebijik je heli ni..mamat ni ado beratus heli eh..tak muat nak letak semua

                 

rambut hilang kena kipas heli
aksi tunggang terbalik…yehaaa



zam zam ala kazam



pejuang di awan biru

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

8 comments

  1. pehh…

    best giler… 🙂

  2. macam best jerk main helikopter ni

  3. mahal ni..aku ada survey kat time square..mmg mahal…

  4. aritu ada bdak2 layan heli ni kt kondo, mmg best ^^

  5. salam ziarah pagi..kami tak boleh main benda tu..sbb fulus nak pakai beli yang lain..

  6. lari tajuk…hehe

    jom buat page advertising untuk blog anda….freehold…n free of charges…tidak tahu.??jom tengok

  7. layan jer… kumpul sikit2 lama jadi bukit

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *