Home » Santai » Hari Raya Pertama.. Meriah

Hari Raya Pertama.. Meriah

As salam.. meriah suasana hari raya pertama bersama keluarga.. yer lah kalau tak meriah bukan raya namanya.. berkumpul reramai serta dengan kehadiran jiran , saudara jauh dekat ke rumah..Raya pertama cuma duduk rumah je sebab terlalu ramai pula yang datang tak putus-putus. Raya kedua baru nak pergi menziarah ni..hehe.. Hari ini nak gerak ke Kuala Pilah rumah uwan lak..

Antara gambar yang sempat di snap melalui photographer tak bertauliah semalam..

Tahun ni tema pelangi je.. malas nak sama..haha
Hero aku dengan atok eh..
My wife with my beloved intan payung

Check Also

kau aku kita raya

Sinopsis Kau Aku Kita Raya

Sinopsis Kau Aku Kita Raya. Pasti ramai yang masih ingat akan drama Kau Aku Kita …

One comment

  1. Salam sahabatku,

    Cantik sudah template ni, macam the true thesis 🙂

    Saya menawarkan kepada anda untuk link exchange, link saudara sudah saya tempatkan diblog saya:http://mu5lim.blogspot.com/2012/08/sahabat-muslim-blog-tfb-v2.html

    Semoga kiranya saudara berkenan bertukar link dengan saya.

    Salam…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *