Menu Tutup

Hari Minggu..selagi belum tutup mata kerja kerja..!

Salam kepada semua pembaca dan juga rakan2 blogger yang hebat2 belaka…cuti ke hari ni..mungkin korang tengah relex2 kat rumah ni sambil layan2 blog rakan2..aku mcm ni laa rutin hari minggu memang kerja walaupun aku duk n9….pagi pagi lepak pejabat dulu buat apa yang patut lepas tu
pergi minum2 sarapan penuhkan tangki..kemudian masuk kawasan operasi monitor apo yang patut..layan je laa..!!

Apa apa pun ingatan buat diri aku dan semua yang membaca..kerja kena ikhlas baru berkat..!!

Bilik Boss kosong je…tak kerja ke???

Menu yang sering aku order bila sarapan..ini semua bikin perut makin membukit…

nota kecil : kerja itu satu ibadah..

8 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *