Home » Uncategorized » Hari Minggu Ni Baru Dapat Bersihkan Sawang

Hari Minggu Ni Baru Dapat Bersihkan Sawang

assalamulaikum..Terima kasih kepada yang sudi2 menjengok blog yang suram dan sepi ini.Bukan apa mungkin aku kurang update berbanding dengan blog aku yang lagi satu tu..blog apa..blog yang ini lah..huhu.Biasalah bukan tak ada idea cuma kemalasan itu sering datang..tapi tak der masa adalah alasan yang paling bagus kot..haha!!

Hari ini niat nak pergi kerja overtime terbantut sebab terlajak bangun.Alasan biasa dah ni.Bukan apa cuma aku terlupa kunci jam.Sedar sedar dah pukul 6.45 pagi..ikutkan memang sempat lagi.tapi aku malas nak terkejar kejar.Jadi dengan bangganya aku jadikan alasan bangun lambat untuk tak pergi kerja..alahai bukan selalu aku cuti.asyik kerja je..badan nak juga rehatkan.

Hari ini aku ambil peluang cuti yang tak sengaja ini untuk membersihkan blog yang bersawang ini.Walaupun blog ini adalah blog ke 2 aku..( mengada2 nak ada 2 blog..bajet macam ada je orang yang nak baca..) tapi aku suka menulis.Sebab kat blog ni aku tulis bahan2 yang ringan2 sikit..ala bak kata orang tu..santai santai..selain itu suka sangat aku layan puisi luahan hati.Sebab puisi yang aku tulis kan sini semua secara spontan.Tak der nak fikir2.Tulis apa yang terbayang kat minda ni.

Oklah..selamat berhujung minggu kepada semua..semoga terus ceria dan di permudahkan urusan dunia dan akhirat..

Kalau sudi tu skodeng2 BLOG <--klik laaa eh.. aku yang ini..haha

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

2 comments

  1. Agak bersawang la… Tak buat gotong royong ke? hehehe.. Gurau jer…<br /><br />Nak buat 2 blog jugak tapi macam tak perlu jer… heheehe…

  2. tp lebih baik dr yg TK punya, naik lalang sampai rimau pun dh beranak dlm tu..<br />hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *