Breaking News
Home » Santai » Hari Minggu Bukan Hari Cuti Untukku

Hari Minggu Bukan Hari Cuti Untukku

Salam..hari ni hari minggu..aku macam biasalah memang bertugas.Tiada istilah cuti hari minggu bagi aku sebab sebagai staff Felda yang banyak terlibat dengan kerja2 perladangan.Sentiasa perlu buat pemantauan.Kalau kita tak pantau..oarang sekeliling pula yang pantau kita..haha..nanti lain pula ceritanya..!! Biasalah sebab tugas aku ni berdepan dengan orang ramai.

Hari ni aku memang tekananlah..selain dari tugas sendiri perlu selesaikan..kena cover lain2 kerja pulak..masa pagi ramai..bila di tempat operasi sorang pun tak nampak muka..adoi laa..nasib baik hari ni mood ada baik.Aku masih lagi tersenyum dalam kepayahan kehulu kehilir settlekan semua problem..alhamdulillah masih boleh uruskan..

Tapi yang aku terkilan mana perginya mereka2 yang selama ini berlagak hero..plan sana plan sini..nak improve itu nak improve ini..kalau setakat atas kertas tapi perlaksanaan tak ada serupa je buat karangan PMR..Tulis lepas tu hantar untuk checking boss..lepas tu boss bagi komen2 korang pulak tolak sana tolak sini..pandai plan tapi tak reti nak buat..haha!! Drama king memang hebat..!!

Apa pun hari ni aku puas sebab dah dapat settlekan masalah2 yang di sengajakan oleh kehebatan perancangan hero2 ini..aku senyum puas.Walaupun otak aku penat tapi aku puas..Tapi esok macam mana pulak..?? redha je lah..!!

:== Aku Akan Hilang Akal Kalau Kau Buat Kerja Yang Tak Masuk Akal ==:
Sekadar catatan rasa..buat pelepas tension..!!

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

3 comments

  1. sabaq….. 🙂 mudah2an nnt diperhitungkan….

  2. biasa la bro.. tukang kipas memang ramai..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *