Breaking News
Home » Uncategorized » Hari Minggu , Apo Nak Buek Ni Jang .. Rock Wooo

Hari Minggu , Apo Nak Buek Ni Jang .. Rock Wooo

Assalammualaikum..selamat berhujung minggu..selamat bercuti kepada yang bercuti,yang kerja tu kerja la,yang belajar tu belajar le,yang meronda tu pergi ler mana-mana.Aku minggu ini hanya layan perasaan je kat rumah.Cuaca yang panas ini membuatkan rasa tak selesa nak keluar..takut kulit yang macam kicap manis ni menjadi macam kicap pekat..

Tapi petang ni sambil layan filem Rock yang ditayangkan kat TV ni membuatkan mood remaja aku kembali membara.Rock woo..itulah zaman aku membesar..dengan seluar ketat macam nangka.Sampai seluar sekolah pun ketat..aku rasa banyak kali dah kena koyakkan cikgu bahagian bawah kaki dia..haha kantoi.Tapi memang dari dulu aku suka filem ini sebab memang kena dengan jiwa aku..banyak kenangan..feel terlebih sudah.

Sekarang dah tak rock dah..kah kah..mungkin ramai yang tak suka rock..tapi itu hak masing-masing..Apa yang penting “ambil yang baik jadi tauladan..yang buruk jadi sempadan ..” Selamat hidup kita.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

5 comments

  1. aku pun tengah melayan rock ni sambil berblogwalking hehe.. takleh blah tengok rambut dorg sorg2.. lagi panjang dari aku haha

  2. tongah layan cito tu yo ni…

  3. best citer tu bro 🙂 sempoiii

  4. haha..gua pulak tengah layan dance!!..best..mcm nak terbang kepla ni..hahah

  5. aku pulak bw tanpa bunyi dan sambil membawa thesis didlm kepala, pdhal thesis tak jln2 pun,hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *