Breaking News
Home » Teknologi » Harga dan Spesifikasi Alcatel Onetouch Flash

Harga dan Spesifikasi Alcatel Onetouch Flash

Harga dan Spesifikasi Alcatel Onetouch Flash. Berita baik buat kaki selfie tegar dengan kemunculan satu lagu telefon pintar yang memberi kelebihan dari segi kamera depan dan belakang. TCT Mobile Malaysia Sdn Bhd (TCT Mobile) melancarkan model terbaharu telefon pintar di bawah jenama Alcatel Onetouch bagi pasaran Malaysia, iaitu Alcatel Onetouch Flash.

Ciri penambahbaikan menjadikan telefon pintar Alcatel Onetouch pilihan terbaik kepada penggemar selfie kerana mereka tidak memerlukan aplikasi tambahan bagi mengedit foto kerana telefon itu sudah dipertingkatkan untuk memudahkan penggunaannya.

Alcatel Onetouch Flash dilengkapi kamera berprestasi tinggi iaitu kamera hadapan definisi tinggi (HD) penuh 5 megapixel dan kamera belakang HD penuh 13 megapixel.

HARGA PASARAN MALAYSIA
Model Alcatel itu dijual pada harga RM699 seunit yang dilengkapi penutup flip serta jaminan penjagaan skrin tambah nilai yang merangkumi penggantian skrin secara percuma dalam tempoh 12 bulan selepas pembelian.

Alcatel Onetouch Flash

Spesifikasi alcatel onetouch flash
spesifikasi alcatel onetouch flash

sumber spec dari ndtv.com

Check Also

Jupiter Smartphone vape

Jupiter Smartphone Vape

Jupiter Smartphone Vape. Dunia teknologi semakin kedepan dengan perbagai ciptaan. Smartphone atau telefon pintar antara …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *