Breaking News
Home » Santai » Handphone Dia Orang Ni Ada Gam Ke ?

Handphone Dia Orang Ni Ada Gam Ke ?

As Salam..seharian tak berupdate..terasa janggal lak eh.Nak berjaya juga mengupdate entri merapu sekali lagi.Hari ambil cuti tahunan,bawa family ronda-ronda kotaraya.Orang selalu bawa family jalan-jalan hujung minggu tapi aku lebih selesa awal minggu.Sebabnya hari isnin ni tak sibuk..tak sesak.Jadi pergerakan menjadi mudahkan.Sebab aku ni bukan jenis yang suka lambat-lambat ni..semua nak pantas.Paling aku malas nak layan adalah beratur..haha.
Cuma aku tengok budaya sekarang masa ronda-ronda tadi,handphone memang tak renggang dari tangan remaja-remaja sekarang eh.Macam dah ada gam lak.Sentiasa melekat kat tangan.Tekan sana,tekan sini..tapi jarang sekali aku tengok mereka buat panggilan.Mungkin tengah layan sms kot.Tak pun tengah syok layan FB atau Twitter.Ehh mungkin juga tengah update blog..zaman dah maju,gadjet semua dah canggih..
Bagus juga ada kecanggihan.Mungkin ini lebih memudahkan komunikasi dimana-mana.Janji jangan salah guna sudah..
Ada juga yang tengah naik motor pun pegang handphone..tengah memandu pun ada gak..jaga-jaga weii.. bukan sebab takut saman..tapi takut ekau yang menyondol orang depan atau masuk longkang..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

7 comments

  1. biase letuh.henfon kan dah macam satu keperluan skang ni

  2. btol2.. zura pun slaah seorang yang xleh berenggang ngan hp hehehe 😛

  3. fiza pun suka jalana weekdays.kalau weekend memang penuh dan tak suke jugak nak beratur tu.memang tak dapat dinafikan hp memang benda wajib ada kat tangan setiap masa.cume zaman skang lebih canggih boleh buat macam2 kan..hehehe..harap2 semua benda canggih ni digunakan dengan sebaik mungkin dan jangan lah pulak sampai membahayakan diri.nak drive ke melintas jalan pun nak hadap hp kan..

  4. Phone dah jadi keperluan yang penting bagi kita.

  5. tau xpe..huhu.. gua nak rancang beli ipad senang sikit update blog..huhu..

  6. mana2 pun x pe lah kiz..hujung minggu ke,awal minggu ke sama je..yg penting sekali2 family kena bawak jalan2 juga..

  7. hahaha aku selalu nampak naik empon balas mesej..dah macam ahli sarkis plak hahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *