Menu Tutup

Google Minta Maaf ?

Google minta maaf ? eh kenapa tak percaya.Memang betulah.Kita mana boleh tulis benda yang tak betul dalam blog.Kalau tulis meraban yang penuh kesengalan tak apa.Sebenarnya bukan apa,seperti yang pernah aku tulis sebelum ni tentang accounts Google [sini] yang telah disable oleh Google.Lepas tu semua blog dibawah email itu telah kena remove..haha..tapi blog ini tak kena kerana aku telah recover dengan 2 email berbeza sebagai admin.Jadi masih boleh aku update sebab aku ada 2 akaun google.Cuma akaun yang telah disable tu adalah akaun yang aku guna untuk follow blog rakan-rakan.Jadi aku tetap usahakan untuk dapatkan kembali.

Aku try jengok google help ( bahagian account ) ada satu ruang tu..lupalah plak..terus je isi apa yang dia suruh..lepas tu cerita serba sedikit apa yang berlaku..dah.Selang 2 hari dapat email ni ” We apologize for any inconvenience you may have experienced. The issue you
described should now be resolved
“.Oh dia dah baik pulih akaun aku.Jadi segalanya telah selamat..hehe.

Opss..penerangan aku ringkas eh..mungkin kalau nak buat rujukan memang tak boleh arr..sebab tu aku tak pernah buat tutorial…haha..

9 Comments

  1. kpah k-poh

    kpah pun pernah kena…bila blog di removed…mcm kiz lah..kpah ada dua email utk login blog..itupun atas nasihat dari blogger hackers..Dan kpah buat mcm kiz jgklah..dlm 1/2 jam jer..google dah kembalikan blog kpah dan mintak maaf..heee..
    sebenarnya google removedkan blog kpah sbb ada komen spam….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *