Breaking News
Home » Uncategorized » Giveaway 3 tahun blog misztrex!

Giveaway 3 tahun blog misztrex!

Tag GiveAway ( bagi dan blah ) cam tu ke maksud dia… Dapat tag dari MJ untuk menyertai GA yang di anjurkan oleh Mistrex sempena 3 tahun blog beliau kot..kot la plak..huhu.. Segala syarat dan cara leh tengok kat situ ye…!!

Untuk MisTrex 
:
Aku Follower Yang 603
Like GA tu Yang ke 123
( kalau tak silap laa..kalau tak lupa )
Kena Tag 3 orang la plak..tak tag tak bleh ke??
Daniela
Tu 3 kuntum bunga aku tanda ..haha!!
Tarikh Tutup 24 Jan 2011 ( hari ni last ke..haha)
Dah siap letak Link korang kat Blog Mistrex tentang GA tu.

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

5 comments

  1. Dah lambat ni, tak sempat nak join.

  2. tulah kata….aduh…..

  3. @Sharifah nor yelaa tu… akak kan sibuk..hahaha

  4. Good luck! 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *