Menu Tutup

Giveaway 3 tahun blog misztrex!

Tag GiveAway ( bagi dan blah ) cam tu ke maksud dia… Dapat tag dari MJ untuk menyertai GA yang di anjurkan oleh Mistrex sempena 3 tahun blog beliau kot..kot la plak..huhu.. Segala syarat dan cara leh tengok kat situ ye…!!

Untuk MisTrex 
:
Aku Follower Yang 603
Like GA tu Yang ke 123
( kalau tak silap laa..kalau tak lupa )
Kena Tag 3 orang la plak..tak tag tak bleh ke??
Daniela
Tu 3 kuntum bunga aku tanda ..haha!!
Tarikh Tutup 24 Jan 2011 ( hari ni last ke..haha)
Dah siap letak Link korang kat Blog Mistrex tentang GA tu.

5 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *