Breaking News
Home » Berita » Gila Ke Apa Buffet Ramadan Jual Arak

Gila Ke Apa Buffet Ramadan Jual Arak

Buffet Ramadan Jual Arak , Bufet Ramadhan Tanpa Sijil Halal Jual Arak – Ni satu lagu hal yang entah ke apa tah ni. Banyak benda lain lagi boleh dihidang. Kenapa air setan tu juga yang engkau hidang. Dah tak cukup ke air lagi kat Malaysia ni. Kalau letak air sirap tak ada gula pun dah ok dah dari air tu. 
Lagi satu , promosi buffet ramadan ni tanpa pengesahan halal JAKIM. Walaupun tak ada sijil halal , bukan sesuka hati je nak offer arak. Dah nama pun buffet ramadhan, tempat orang islam buka puasa. Kalau yang bukan islam datang pun , takkan nak tayang arak juga dengan nama buffet ramadan. 
Perkara ini terbongkar selepas JAKIM membuat pemeriksaan keatas premis yang sediakan buffet ramadan la konon, pada nama je. Lepas ni pihak berkuasa sila pantau laju-laju semua permis yang menawarkan pakej buffet ramadhan. Periksa sekali tahap kebersihan , cara penyediaan , pekerja ada permit ke tak..hehe. Sama-sama kita menjaga kesucian bulan ramadhan. 

sumber berita bila aku baca BH Online.. ( aku tak ada pun ikut buat pemeriksaan ), gambar pun BH Online punya.

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *