Breaking News
Home » Uncategorized » Gempa Utara Sumatera 6 September 2011

Gempa Utara Sumatera 6 September 2011

Laporan Yang Dikeluarkan Oleh Jabatan Meteorlogi Malaysia
Gegaran Gempa ini turut di rasai di beberapa kawasan semenanjung Malaysia.Gempa berlaku jam 1.55 pagi waktu Malaysia.Berdasarkan informasi dari Laman Web Badan Meteorologi Klimatologi dan Geofisika (BMKG), gempa terjadi pukul 00.55 WIB, Selasa (6/9/2011). Koordinat gempa berada di 2.81 LU – 97.85 BT

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

7 comments

  1. memang terasa gilelah tadi tgh syok BW..ingatkan katil nak roboh ke apa..rupanya tgk2 kt fb, msing2 ckp ada gempa..huhu

  2. huhu..nseb baek kat umah aku xde..alhamdulillah.. 😀

  3. 363km dah dekat sgt lah tu…fuhh!

  4. Patutla tadi malam banyak bangunan2 tinggi kat Penang yang bergoyang.. HUHU

    MySuaraBlog: Hantu Bonceng Sempoi!

  5. hmmm takutnya.

  6. A y e s h a Ramlee

    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  7. A y e s h a Ramlee

    terima kasih abg, bederau dara baca tajuk… ayesha rasa gegarnya semalam… jujur ckp, tp ingatkan pasal tak cukup tdo… kebetulan semlm demam… tanye en suami dia kata tak rasa, so kami abaikan.. tp memg lama gegaran 2, pening kepala di buatnya, ya allah takutnya…. syukur kami tak apa2… tq bang info ni… nak share kat blog ayesha… 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *