Breaking News
Home » Santai » Gaya Masing Masing

Gaya Masing Masing

Assalammualaikum..terima kasih kepada semua yang masih sudi mengunjungi blog ini.Macam mana entri aku selama ini? Ok ke tak..kalau ada yang kurang boleh ler bagi tahu senang untuk di perbaiki.hehe…

Berbalik kepada tajuk tu..sebenarnya adalah hak pemilik blog untuk menulis apa saja yang dirasakan perlu untuk dikongsikan kepada pengunjungnya.Asalkan ianya tidak melanggar akta hakcipta sudah le.Jadi tak perlu ler timbul isu meluat dengan entri blogger ini..blogger ini asyik cerita dia punya cewek dan macam macam lagi ler.Mungkin memang itu konsep blog dia..dan dia yang menulis mungkin lebih tahu apa yang dia buat.Tak gitu?

Kita sebagai pembaca mungkin tak suka entri yang macam tu..orang lain siapa tahu mungkin ada yang suka.Sebab kita punya citarasa masing-masing.Gaya menulis juga berbeza..jadi faham faham sudah..
Sekadar bagi pandangan..pandangan aku ini umum ok..tiada nak tuju pada siapa siapa.Oklah selamat berblogging dengan jiwa yang tenang..peace no war..!!

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

6 comments

  1. masing2 ada minat yng tersendiri .
    tapi klu kita tak suka pun , hormati minat org lain. peace 😀

  2. yep blog pun masing2 dan idea serta penulisan juga masing2..

  3. betul2 .. kita takleh paksa orang suka gaya kita .. tp kalau ada yang suka, kita alu-alukan saje lah

  4. yeah..blog dia,dia punya pasal..heheh..tapi jangan over sangat gedik2 wat entry fulamak boleh fumakila la dari geng2 blogger lain..heheh peace

    entri bro santai n aku enjoy..tak da masalah..:)

  5. aku kalau entry yang untuk diri sendiri atau cewek cowok dia merajuk ke susah hati ke,aku tak tinggalkan komen…silap2 aku malas nak baca…

    tapi terpulang le kat owner blog tu dia nak tulis apa..hak dia..hak kita pula ialah kalau tak suka klik pangkah saja kat atas sebelah kanan tu…hehehe

  6. hehe..2×4 lah kiz..sbb kalo aku ni berbloging hanya untuk kepuasan aje..kalo orng x suka bia lah..x paksa2..minta komen kah,like kah,tp hnya saranan aje..yg penting penaipan entry kita tu kita pnya!..n kalo ada kopi2 pun bagi credit jugak..hehe…nth lah..tu lah kehidupan,fenomena seorang bloging ni..silap2 nak makmah..huhu..so..berbloging lah ekut hati tp kena agak2 lah!…fuhh…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *