Breaking News
Home » Uncategorized » Gangguan Internet Dari 25 – 31 Julai 2011

Gangguan Internet Dari 25 – 31 Julai 2011

Hujan malam ni..alhamdulillah..rahmat Allah.Tapi jiwa aku turut rasa nak hujan gak sebab betapa laju dan hebatnya streamyx kat tempat aku sejak dari petang tadi..(sedapkan hati pada hal slow).Kenapa apakah begini..?? jadi sekarang aku gunakan Broadband Maxis yang nampaknya lebih laju dari stremyx..layan je la..

Aku nak info sikit ni..pengguna perlu bersedia dengan gangguan internet pada 25 – 31 Julai ini akibat kerja2 peyelenggaraan oleh TM.Buat ler apa yang patut..TM bakal membuat kerja-kerja penyelengaraan yang melibatkan kabel bawah tanah SMW4 yang menyambungkan Malaysia ke Eropah.
Pengguna akan mengalami pelayaran web yang sedikit lambat apabila mengakses laman-laman di Amerika Syarikat, Eropah dan juga Asia Utara.

Sekarang pun dah slow ni..doi la..nsib baik ada bela berukBand

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

9 comments

  1. bro pakai 2 ke?strymx n beruk band?hehehe.hmm mmg lah bro.tenet kat opis pon slow gak.bengang tol.cpt2 lah dorg wat maintenance.

  2. @rara pinkmafia pakai 2..stremyx utk rumah..broadband untuk time luar rumah..haha..tapi brodband maxis kat sini power woo..leh capai 3 MBps..haha.tapi kalau broadband celcom memang melingkup la..slow kat sini

  3. owh, thanks

  4. naseb baek broadband ada tiga! haha

  5. adess..ni yg lemah nak dgr ni…

  6. yeke? nasib azie pun bela berukband sekor 🙂

    tapi setakat ni kt office laju lagi la azie guna 😉

  7. lepas ni harap-harap makin laju

  8. haha..ade bele beruk 😀

  9. berukBand dah bg makan?hehe 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *