Breaking News
Home » Santai » Gambar Tahap Otai

Gambar Tahap Otai

Perghhh..gila otai dah gambar ini..buka FB tetiba ada lak yang share..haha..bikin kepala kembali ingat memori lama zaman sekolah..dulu memang ada dalam simpanan original copy..tapi sekarang entah mana lesapnya..mujur ler ada member yang rajin share kat FB..aku rasa gambar ni lepas habis SRP ni.dah lebih 20 tahun gambar ni..( sekarang PMR lah..sudah tukar ).Agak-agak korang aku yang mana eh..yang pasti antara melayu yang dua orang tu laa..kah..ok..yang paling depan tu biras aku (tak sangka lak boleh berbiras..ceh )..kalau tu dah biras aku yang paling kecil kat belakang tu aku ler..comel tak..haha..
Sekarang pun tengah buat operasi kumpulkan semua rakan-rakan zaman sekolah..buat masa sekarang dah berjaya kumpulkan dalam 106 orang dalam 1 group FB..biasalah setiap tahun ada reunion..semakin bertambahlah sahabat yang sertai reunion tahun depan..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

8 comments

  1. perh..gambar retro..haha..kaki ponteng ke hape

  2. gmba otai..kereta kat blkg tu bukti tahap ke’otai’an..huhu..

  3. perghhh nostalgia zaman silam..rare motor siap kereta lagi hehe..;p

  4. fuhh..zaman silam yg manis..amm rsanya kiz kat depan motor tu..ye x..huhu

  5. jika dah jumpa kawan2 zaman silam ni..terasa muda jadinya…macam2 cerita keluar..huhu seronok rasa cam nak sekolah kembali..

  6. bro yang paling kiri sekai tu keh?perghhh berkilat bro!hahahaha 😀

  7. nampak macam gangster sekolah ni…. heheheh muka ganaz masing2…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *