Breaking News
Home » Santai » Gambar Reunion Raya 2011 .. Besar Punya

Gambar Reunion Raya 2011 .. Besar Punya

Hahaha..hari ni aku post pula gambar reunion yang besar-besar punya..sebab semalam ada yang komplen gambar kecik..haha..semalam tu promo je..macam filem gak..kah kah..layan Reunion Raya 2011 SMP4 Bacth 1993 kali ke 3

Keluarga Besar Kami

TENGOK LAGI GAMBAR

Bincang2 nak tambah anak lagi tak..haha

Kaum Ibu Memang Sibuk

Kaum bapa .. biasalah cerita sensasi terkini jadi topik

Orang kuat kami..Kak Long..setiausaha yang sentiasa setia berusaha

Kutip duit Untuk tabung khairat kematian..

Terasa Remaja ..hahaha..aku yang mana? 

Semua gambar adalah acara santai-santai lepas makan ni..gambar masa makan tak yah laa letak..haha..banyak lagi gambar..

Check Also

kau aku kita raya

Sinopsis Kau Aku Kita Raya

Sinopsis Kau Aku Kita Raya. Pasti ramai yang masih ingat akan drama Kau Aku Kita …

8 comments

  1. Meriahnya..
    Selamat hari raya…

  2. WooW! ramainya keluarga ko ni…meriah sungguh haha..

  3. seronok bler dpt kumpul semua ahli keluarge kite kn

  4. wahhh.eriah2…sakan beraye ye 😀

  5. perghh kiz…meriah tol hehe.. ^_^

  6. wah!! meriahnya keluarga.. best ni..

  7. seronok bila ramai2 adik beradik berhimpun mcm ni…

  8. waaa ramainya…susah nak kumpul ini.
    upsss tiba2 comment ini..salam kenalan, Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk dan rakan-rakan awk…datanglah p rumah…..beraya 🙂 Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini………tak follow pun tak ape…janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *