Home » Uncategorized » Fuhhh .. Settle Sudah .. Settle Sudah .. Lega

Fuhhh .. Settle Sudah .. Settle Sudah .. Lega

Setelah ke hulu ke hilir hari ini dengan membiarkan blog tanpa update ( update juga tapi tak banyak macam biasa ) akhirnya settle sudah segalanya.Risau juga bawa duit beribu dalam beg ni.Dari Bahau makan makan singgah Rompin layan cendol..beg ni sentiasa terpeluk erat..cuak beb.RM ni…haha.

Tepat jam 9.30 malam habis sudah segala urusan pembayaran upah kerja bebudak ni.Esok ada sorang lagi..tak per laa sebab dah tak banyak.Pegang duit banyak2 ni risau dia lain sikit.Perasaan tu takut kena samun je..haha.

Jadi hati dah senang..jiwa dah tenang.Bolehlah tumpukan pada blog lak ni.Kalau nak BW aku mesti nak update entri baru dulu baru aku BW.Kalau tak rasa macam tak seronok je..mungkin perasaan aku je..tapi korang tak kisah pun kan..huhu..

RAJA KERTAS

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

13 comments

  1. perghh mai sikit raja kertas tu kiz 😀

  2. bro meh sket,nk buat kenduri ni.hehehe

  3. wah… byk tu duit kertas.. mmg hati tak senang kalau pegang duit byk2, lgi2 kalau bukn duit sendiri kan.. 🙂

  4. bawak duit banyak2 nk pegi mana tu hehehe

  5. fuhh jaga2 pegang duet. haha

  6. bahaya ni bro mention kat sini..kna ada yg aim bro..,dia follow bro next time…,kan bahaya..huhuhu..just give my opinion….klu bro ada shotgun xpe la..,abaikan msg ni..hihihihi….

  7. bahaya ni bro mention kat sini..kna ada yg aim bro..,dia follow bro next time…,kan bahaya..huhuhu..just give my opinion….klu bro ada shotgun xpe la..,abaikan msg ni..hihihihi….

  8. hmm…ada duit payah
    xde duit pun payah

  9. perghhh banyak duit tuh bro heheh..bagi kat aku ajela hehehe..;p

  10. wahh kiz makin tegar berblog…td kat rompin sebut LM tu rakan blogger ke?klu sebut camtu mereka tau ke blog tu apa?haha

  11. bila hati dah senang la neh…lalallala…hehe

  12. bro…nak pakai bodyguard tak?….hehe

  13. banyak tu, serius memang cuak pegang banyak tu. huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *