Menu Tutup

Fuhhh .. Settle Sudah .. Settle Sudah .. Lega

Setelah ke hulu ke hilir hari ini dengan membiarkan blog tanpa update ( update juga tapi tak banyak macam biasa ) akhirnya settle sudah segalanya.Risau juga bawa duit beribu dalam beg ni.Dari Bahau makan makan singgah Rompin layan cendol..beg ni sentiasa terpeluk erat..cuak beb.RM ni…haha.

Tepat jam 9.30 malam habis sudah segala urusan pembayaran upah kerja bebudak ni.Esok ada sorang lagi..tak per laa sebab dah tak banyak.Pegang duit banyak2 ni risau dia lain sikit.Perasaan tu takut kena samun je..haha.

Jadi hati dah senang..jiwa dah tenang.Bolehlah tumpukan pada blog lak ni.Kalau nak BW aku mesti nak update entri baru dulu baru aku BW.Kalau tak rasa macam tak seronok je..mungkin perasaan aku je..tapi korang tak kisah pun kan..huhu..

RAJA KERTAS

13 Comments

  1. qhaizaa

    bahaya ni bro mention kat sini..kna ada yg aim bro..,dia follow bro next time…,kan bahaya..huhuhu..just give my opinion….klu bro ada shotgun xpe la..,abaikan msg ni..hihihihi….

  2. qhaizaa

    bahaya ni bro mention kat sini..kna ada yg aim bro..,dia follow bro next time…,kan bahaya..huhuhu..just give my opinion….klu bro ada shotgun xpe la..,abaikan msg ni..hihihihi….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *