Home » Santai » Seronok Juga Melayan Blog

Seronok Juga Melayan Blog

Fuhhh..lepaskan nafas panjang-panjang. Hari ini tak dapat nak update sejak dari awal pagi. Pagi-pagi dah sibuk dengan urusan kenduri. Walaupun bukan kenduri besar, cuma kenduri doa selamat je untuk adik yang bakal bersalin tak lama lagi.. kepenatan itu tetap terasa.

Jadi dengan berat hati terpaksa bercerai kejap dengan urusan blog ni.. hari ini menu kenduri nasi ayam hainan je.. malas nak suruh jiran masak banyak-banyak.. nak kasi mereka rileks je.. satu menu senangkan..hehe

Dan sekarang satu lagi kegilaan aku.. mengumpul segala maklumat terkini sukan.. haha..semuanya aku sumbat untuk update terkini di blog infosemasa. Dari berita sukan sampai ke berita sensasi artis..haha..tapi aku kurang sikit untuk update cerita artis ni.. sebab tak berapa nak suka.. tapi untuk permainan SEO aku rasa bolehlah kot.. belasah je lah janji secara berhemah..huhu..

Aku rasa aku dah macam wartawan dah ni cari maklumat terkini.. wartawan online haha.. bukan wartawan lokasi.. search engine menjadi peneman sejati.. apa yang penting jangan bulat-bulat copy.. ambil isi lepas tu buat  ayat sendiri baru nampak ori..kah kah.. betul ka itu macam..sorry kalau salah.. wartawan baru katakan..

Sisipan Bawah : Blogging untuk infomasi bukan nak kasi timbul kontroversi..

Check Also

ciksepet

Bukan Sekadar Sepet

Bukan Sekadar Sepet tapi sepet yang ada cerita dan informasi. Kenapa tetiba sepet menjadi tumpuan. …

3 comments

  1. Dunia Realiti a.k.a Elih

    Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi…haha

  2. kehkeh…mcm paparazzi la tu. class kau jahhh. haha

  3. selamat mencari bahan berita bro! hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *