Menu Tutup

FireFox Boleh, Google Chrome Tak Boleh .. Apo Pun Tak Boleh La

Hujan petang ni..sejuk sikit.Tapi terpaksalah cancell nak pergi tengok futsal kat padang awam petang ni.60 team berentap dari pagi tadi untuk peringkat Daerah Jempol.Katanya Nabil pun ada datang..tak heran pun..bukan nak tengok Nabil..aku nak tengok futsal.haha..tapi sebab tu kawasan padang terbuka..tak jadi pergi..hujan.

Cuma satu yang aku hairan binti ajaib ni..bila aku nak update entri ni,bila aku buka web blogger.com terus keluar warning malware.Blogger.com kena malware? alahai..tapi malware tu datang dari blog Mazidul 999 tu.Tapi masa aku buka tu guna chrome.Yer lah pakai chrome kalau browser laju sikit dari Firefox.

Aku cuba buka guna Firefox,baru tak ada warning malware untuk blogger.com.Jadi baru aku boleh update.adeshh sensitif betul chrome ni.Korang kalau buka pakai chrome blogger.com ada masalah tak?

Sisipan Bawah : aku pening macam mana nak settlekan duplicated content dengan title tag ni.Ada idea?

11 Comments

  1. josrevalution

    lah..perkara biasa je tu..biasa kalo mcm ni sesebuah website tu mungkin ada script dari laman web lain sbgai cnth lamanweb d mana tmpat2 kita pingkan entry,so banner diorang pasti kita letak ka blog kan..so,kebanyakan banner itu chrome detek malicious tp sebenarnya bkn malarware, korang boleh cek ka sini–http://www.urlvoid.com/ cek blog korang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *