Breaking News
Home » Uncategorized » FireFox Boleh, Google Chrome Tak Boleh .. Apo Pun Tak Boleh La

FireFox Boleh, Google Chrome Tak Boleh .. Apo Pun Tak Boleh La

Hujan petang ni..sejuk sikit.Tapi terpaksalah cancell nak pergi tengok futsal kat padang awam petang ni.60 team berentap dari pagi tadi untuk peringkat Daerah Jempol.Katanya Nabil pun ada datang..tak heran pun..bukan nak tengok Nabil..aku nak tengok futsal.haha..tapi sebab tu kawasan padang terbuka..tak jadi pergi..hujan.

Cuma satu yang aku hairan binti ajaib ni..bila aku nak update entri ni,bila aku buka web blogger.com terus keluar warning malware.Blogger.com kena malware? alahai..tapi malware tu datang dari blog Mazidul 999 tu.Tapi masa aku buka tu guna chrome.Yer lah pakai chrome kalau browser laju sikit dari Firefox.

Aku cuba buka guna Firefox,baru tak ada warning malware untuk blogger.com.Jadi baru aku boleh update.adeshh sensitif betul chrome ni.Korang kalau buka pakai chrome blogger.com ada masalah tak?

Sisipan Bawah : aku pening macam mana nak settlekan duplicated content dengan title tag ni.Ada idea?

Check Also

Siaran langsung Piala Malaysia 18 Julai 2017

Jadual Siaran Langsung Piala Malaysia 18 Julai 2017

Siaran Langsung Piala Malaysia 18 Julai 2017. Sainga TM Piala Malaysia kembali lagi dengan lapan …

11 comments

  1. cik ana guna mozilla dgn safari je.. sblm ni gune gak chrome tp lepas suke crash ritu terus try safari plak.. bedesup gak peginye..hehe

    cik ana.

  2. ryn gne chrome, uke jewp 🙂
    no poblems ! hehe

  3. guna chrome, blog mazidul ada malware? lah..napa ek..kita dah nak remove je blog tu..tpi ada info best2..

  4. lah..perkara biasa je tu..biasa kalo mcm ni sesebuah website tu mungkin ada script dari laman web lain sbgai cnth lamanweb d mana tmpat2 kita pingkan entry,so banner diorang pasti kita letak ka blog kan..so,kebanyakan banner itu chrome detek malicious tp sebenarnya bkn malarware, korang boleh cek ka sini–http://www.urlvoid.com/ cek blog korang

  5. apa pun tk boleh-sebenarnya aku tk brapa suka ayat ni..kih kih kih

  6. hhhhmmmm.. begitu?

    dah settle ke? ace roger bro MyHac. 🙂

  7. sama laaa ngan aku pun brooo….

  8. jijah selesa guna chrome..so far so good la..hehe

  9. tak minat guna chrome. tak selesa. hehe

  10. ct guna mozila..yakin skit..hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *