Menu Tutup

Filem Rock Oo Rimba Bara Kembali

Sinopsis Rock Oo | Video Trailer Rock Oo – Filem yang pasti ditunggu-tunggu oleh generasi pengikut zaman rock kapak seperti aku. Rock Oo adalah kesimbungan dari filem rock yang pernah ditayangkan dulu. Filem Rock Oo sekali lagi bakal mengisahkan kumpulan Rimba Bara dalam usaha mereka menjadi pemuzik rock..yeahh..i like it.Filem Rock Oo bakal menemui peminat pada 28 Februari 2013.
ROCK Oo
Filem Rock Oo ini dibintangi Que Haidar, Khir Rahman, Sofi Jikan, Pekin Ibrahim dan Norazmi Bahron, Rock Oo adalah filem arahan Mamat Khalid. Kumpulan Rimba Bara yang telah berpecah kini bersatu semula atas azam dan kata-kata semangat Amy Mat Piah (Que Haidar): “Pantang anak petani moden mengundur kalah”.Semangat ahli kumpulan Rimba Bara terpupuk semula dan mereka bertekad untuk meneruskan perjuangan di ibukota dan di kampung. Mereka harus mencari jalan penyelesaian untuk setiap rintangan yang datang bagi merealisasikan impian mereka untuk menjadi kumpulan rock yang terkenal di persada seni tanahair.

OST filem Rock Oo – Tika dari Rimba Bara

Trailer Rock Oo

1 Comment

  1. Mrs.Yie

    dalam banyak2 filem, den paling suko cerito ni..bagi den, cerito ni penuh keseniannya yang tersendiri..tak sama dengan kebanyakan lambakan filem di malaysia..rock ooo mesti tengok punyo..hahahah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *