Breaking News
Home » Uncategorized » Filem Keramat Sinopsis Dan Trailer

Filem Keramat Sinopsis Dan Trailer

Filem Keramat | Filem Terbaru Dipawagam | Filem Terbaru Januari 2012 | Sinopsis Dan Trailer Filem Keramat – Sebuah lagi filem genre seram bakal menemui penonton dipawagam pada 12 Januari 2012.Filem Keramat ini mengisahkan tentang kisah 2 beradik bersama isteri masing-masing yang pulang ke kampung salah seorang daripada mereka untuk mencari penawar bagi mengubati sakit mahupun trauma yang dialaminyaFilem Keramat ini dibintangi oleh Zul HandyBlack,Rebecca Nur Islam dan Mon Ryanti sebagai pelakon utama.

SINOPSIS FILEM KERAMAT
Di tahun 1900, seorang lelaki bernama Habib telah difitnah merosakkan kehormatan Mustika. Akibat dari itu, Habib telah dikerumuni dan dipukul oleh orang kampong diketuai oleh Jabar, abang kandung Mustika. Habib yang merupakan bukan calang-calang orang terus dipukul dan kain yang selama ini menutupi wajahnya ditarik oleh orang kampong dan berlakulah satu peristiwa yang amat dahsyat di mana semua penduduk kampung mati dek cahaya terang yang terpancar dari wajah Habib.

Di zaman ini, kehidupan dua beradik iaitu Nazmir dan Nasti mula dihantui pelbagai pertistiwa pelik dan menyeramkan bermula dengan kehilangan bayi yang dikandung Syazura, isteri Nazmir. Sejak itu, seorang demi seorang ditimpa pelbagai peristiwa di luar fikiran termasuk Munirah, Isteri Nasti. Keinginan Syazura untuk pulang ke kampong halaman suaminya menjadikan keadaan bertambah rumit. Satu persatu rahsia terbongkar dan mendedahkan sebuah sejarah yang mengejutkan Nazmir, Syazura, Nasti dan Munirah. Siapa sebenarnya dalang dalam perkara ini dan apakah rahsia tersebut?

TRAILER FILEM KERAMAT

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *