Breaking News
Home » Uncategorized » Facebook Untung RM4.78 Je ? Sikit Sangat !!

Facebook Untung RM4.78 Je ? Sikit Sangat !!

Facebook mencatat keuntungan cuma RM4.78 je..percaya tak? Memang tak percaya punya..haha..Sebab bukan RM4.78 tapi RM4.78 billion haha..bukan juta lagi dah..atas lagi..huhu.Tajuk saja nak bagi gempak je.Baru ada impression nak baca.

Pakcik Kayooo ..haha

Keuntungan Facebook naik sekali ganda kepada AS$1.6 bilion (RM4.78 bilion) pada separuh tahun pertama 2011 walaupun berdepan dengan kesukaran mendapatkan iklan dan terpaksa bersaing dengan Google Inc.Nampak tu..itu ada persaingan dengan Google Inc kalau tak ada persaingan lagi ler kan.

Ini lah kalau dalam dunia internet..kalau dah top..memang boleh bikin duit..agak-agak bila agaknya blog kita nak dapat banyak tu..haha..jangan mimpilah.. – Agensi –

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

11 comments

  1. ghogo gotah bilo nak naik blik ni.ponek den dah..kih kih kih..

  2. mmg kepala hotak dye menguntung kan badan dye.mak dye ni mkn apa lah agak nya eh dulu.

  3. billion woooo jangan main-main. belanjer Rm1 juta sehari pun tak habis hahaha

  4. pehhhhhhh
    wat progrmm
    wat web
    dah dpt duet
    aiyaaaaakkkkk

  5. fuhh..hahah..insylah suatu hr nnti kta dpt..hehe..

  6. senang je klu nak top..buat blog seperti facebook..hehe

  7. bukan senang….. kene betul² ada ‘umph!’ baru bleh buat

  8. mimpi tu boleh..
    tapi mimpi kosong je la..
    heheheh

  9. kayo mark zuckerberg tu

  10. fakta : pengguna fb kurang klik iklan. haha sbb tu fb susah nak dapatkan advertiser

  11. woah… kaye… kaye…

    BulatMata

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *