Menu Tutup

Facebook Untung RM4.78 Je ? Sikit Sangat !!

Facebook mencatat keuntungan cuma RM4.78 je..percaya tak? Memang tak percaya punya..haha..Sebab bukan RM4.78 tapi RM4.78 billion haha..bukan juta lagi dah..atas lagi..huhu.Tajuk saja nak bagi gempak je.Baru ada impression nak baca.

Pakcik Kayooo ..haha

Keuntungan Facebook naik sekali ganda kepada AS$1.6 bilion (RM4.78 bilion) pada separuh tahun pertama 2011 walaupun berdepan dengan kesukaran mendapatkan iklan dan terpaksa bersaing dengan Google Inc.Nampak tu..itu ada persaingan dengan Google Inc kalau tak ada persaingan lagi ler kan.

Ini lah kalau dalam dunia internet..kalau dah top..memang boleh bikin duit..agak-agak bila agaknya blog kita nak dapat banyak tu..haha..jangan mimpilah.. – Agensi –

11 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *