Breaking News
Home » Uncategorized » Eyriqazz vs Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati apakah itu? Nampak gayanya seperti satu pertarungan antara dua blogger. Pertarungan apakah yang membabitkan antara Eyriqazz vs Denaihati ini ? Sengketa apakah yang telah melanda Eyriqazz dan denaihati sehingga berlakunya pertembungan Eyriqazz vs Denaihati . 
Dengar cerita memasing ingin menegakkan benang yang basah sedangkan semua sedia maklum benang yang kering pun belum mampu di tegakkan oleh Eyriqazz dan Denaihati ini. Ada juga yang menyampaikan khabar-khabar angin yang mengatakan Eyriqazz dan Denaihati bertarung kerana ingin mendapatkan gelaran lelaki kacak atau jejaka kacak seantero dunia blogger .
Walau apa jua alasan , pertarungan dan cabaran Eyriqazz vs Denaihati ini pasti akan berlaku jua. Tiada siapa yang dapat menduga apakah kesudahan pertarungan Eyriqazz vs Denaihati. Namun pepatah melayu ada menyatakan, menang jadi arang , kalah jadi abu. Nampaknya tak ada maknalah nak bertarung untuk merebut gelaran lelaki kacak kerana menang jadi arang .. hitam sudah..kalah jadi abu…bersepai dah.
Jadi siapakah yang bakal menjadi pemenangnya..Eyriqazz atau Denaihati ? Saksikan kesudahan cabaran Eyriqazz vs Denaihati yang bakal berakhir 31 Ogos nanti….. Opss.. jangan betulkan skrin anda.. ini memang cerita betul. Bukan gossip semata-mata.Kerana ini adalah entry yang tercipta secara spontan tanpa fikir panjang untuk Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Cabaran SEO yang dianjurkan oleh blogger Eyriqazz. Kalau anda semua nak sertai cabaran ini hanya dengan satu klik pada pada link ini ( Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati ). 
Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati ini mudah sahaja..pemenang bakal ditentukan dengan ranking di enjin carian google.my dengan keyword Eyriqazz vs Denaihati .. Tunggu apa lagi jom sahut cabaran ini. Uji kemampuan anda di litar SEO..
Eyriqazz Great Teacher Onizuka hebat atau Denaihati Hidup Untuk Memberi hebat
Eyriqazz vs Denaihati
Syarat-syaratnya Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati :
1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword “Eyriqazz vs Denaihati” . Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia.  Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
2. Linkkan entri tersebut ke entri ini.

3. Di akhir entri anda letak ayat ini ” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com ,  ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com  Papamifz.comMksyahir.blogspot.comBoladaily.com , BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.comAslamber.Com,kgbalimbang.blogspot.com , Ciktom.ComMuhasabahtrading.ComBluedianthus.Com dan PanduanServisBlog.Com
4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012. 

Semoga berjaya kepada semua peserta cabaran seo EYRIQAZZ VS DENAIHATI

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

7 comments

 1. Sharidawati Shahrudin

  fuhh ..entry di 1st page google! tahniah

 2. Saya pun hendak mencelah dengan contest SEO ini.

 3. Tak nak banyak. Nak RM500 tu sudah la. HEhehe

  Selamat Maju jaya beb !

 4. nak duit raya gak…gud luck

 5. gud luck…!!menang mai huluq mai ckit

 6. Muhamad anuar Marsib

  Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati (Klik Di Sini)akan tamat pada hari ini..

  Tak sabar nak tunggu blog manakah yang berjaya memenangi Contest ini.. Good Luck saya ucapkan.. šŸ˜‰

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *