Home » Santai » Erkk Dah 50 Penyertaan

Erkk Dah 50 Penyertaan

Assalamualaikum dan selamat petang buat semua rakan seperjuangan dan pelayar dunia maya.Hari minggu yang tak tahu nak buat apa.Inilah masalanya masa cuti ini.Masa kerja sibuk fikir cuti..dah cuti terasa nak kerja lak..hari ini plan nak jalan-jalan cari pasal semua batal sebab cuaca agak kurang menyakinan untuk aktiviti luar.

Semalam aku ada buat entri tentang segmen ini..segmen bicara blogger.Dan aku dah pun publishkan satu entry segmen ini yang melibatkan bicara dari blogger Azhafizah.Harap semua boleh bacalah yer segmen bual bicara aku dengan blogger sihati merah jambu tu.Tapi tadi aku buka email..tanjat boboi eh..dah 50 email penyertaan yang diterima tak sampai 24 jam..ahaks.Terima kasih kepada yang berminat.Blog anda akan dipilih berdasarkan kesesuaian masa dan entri.Maknanya bukan semua leh terpilih tau.Selain itu aku akan pilih sendiri mereka yang aku nak temuramah untuk segmen melalui penilaian aku sendiri walaupun tak hantar penyertaan.

Kepada yang berminat tu boleh hantar lagi penyertaan anda ke kizmyself@yahoo.com.Cuma perlu bagi tahu url blog anda sahaja.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

5 comments

  1. Tahniah segmen mendapat sambutan..he3

  2. bestlah….walaupun xhantar penyertaan..dpt di temu ramah..wahhh…

    all the best buat segmen..

  3. Segmen? entah berapa lama tak jenguk sini…all the best bro, nanti kalau nak join bo email kan? hehe

  4. kiz….
    TK leh join x? hehehe..

    tahniah, segmen yg bagus.
    teruskn, TK ttp mmerhati dr jauh..

  5. Azhafizah[フィザ]

    segmen menarik pasti ramai yang join.thumbs up bro kiz!leh share pengalaman yg lain kan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *