Home » Uncategorized » Entry 18SX | Benda Besar Tu Buat Aku Kekok ..

Entry 18SX | Benda Besar Tu Buat Aku Kekok ..

Memang terasa kekok laa..haha..biasa tekan-tekan benda yang kecil je.Bila tekan yang besar ni rasa macam lain macam.Maklumlah dah lama tak rasa benda yang besar-besar ni.Jari pun rasa macam tak selesa je nak picit-picit.Kena lak bila dalam gelap..meraba-raba jari ni mencari punat tu..adeh kekoklah macam ni..

Opss,ayat diatas cam double meaning je..jangan betulkan atau resfresh blog ini..anda berada di blog yang betul..haha..ini buka cerita seks atau entri 18SX..bahaya cerita macam tu tak elok untuk ditatap atau dibaca..buang jauh-jauh..cuma aku nak cakap ni ha..betapa sukarnya bila aku gunakan PC adik aku ni..sesaja nak test.Dah lama tak guna Pc untuk layan internet.Rasa macam kekok aku nak mancari keyboard ni..kena pula silau skrin yang besar ni..sakit mata ni haa..haha

Maklumlah biasa aku guna netbook je bila online dan masa kerja pakai laptop untuk segala urusan..haha..selalu kalau guna PC dia ni aku layan Game je..pegang-pegang mouse sebab main game tak payah nak taip2 apa ke bendanya..tapi oklah..apa-apa pun bagi aku..tak ada yang lama mana kan ada yang baru kan…haha..happy blogging..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. erk..biasalah tu..akak pun ada netbook dan pc besar..memang x biasa kalau kita dah selalu sangat guna yg itu je kan..huhu

  2. tiba2 saya rindu pc lama saya yang dah lama tidak digunakan..huhuhu.. betul tu..tanpa yg lama..mana mungkin ada yang baru..:)

  3. buat saspen je baca tajuk entry ni..

  4. haha pc rupanya.. tapi best laptop lagi berbanding pc 😀

  5. uit…tajuk memang SEO style..huhu..er..dulu aku guna laptop.tp sejak beli pc,guna pc pla…sbb pc best fresize..nak ape pon boleh..haha….

  6. hahhaa apakah apakah 😛

  7. fuh, igt ke apa tadi…hahaha

  8. keyboard pc panjang sikit..memang lain rasa dari laptop

  9. hahaha..title dye dah mnunjukan double meaning..dh refresh byk kli da..hahaha…

    yup..gune pc dgn netbook mmg sgt2 la rse kekok…same with me..;)

  10. kalau selalu guna lama-lama biasa le ..hehe ingatkan apa tadi…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *