Breaking News
Home » Uncategorized » Entri Menarik Awal Pagi

Entri Menarik Awal Pagi

Blogwalking blogwalking juga…entri sahabat jangan lupa baca..haha.12 malam memang masa yang sesak sahabat terjah menerjah blog..sambil BW tadi banyak yang aku baca..jadi sesaja nak kongsi dan promote sikit entri rakan2..aku pilih2 laa eh..yang tak tersenarai tu bukan tandanya tak best cuma terlalu banyak untuk ruang yang sempit ini..

http://cikyalah.blogspot.com/2011/07/mari-memvacuum-laptop.html
http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/jangan-ye.html

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/perempuan-lebih-emo-bila-online.html

Sekadar memapar mana yang sempat..
dalam kesempatan ini juga aku nak ucapkan takziah kepada keluarga Dr Lo Lo Ghazali ahli parlimen Titiwangsa yang meninggal dunia malam tadi kerana barah payu dara.Semoga rohnya di cucuri rahmat.AL-FATIAH

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

8 comments

  1. Macam ni la blogger. memanfaatkan ruang reading list dari papan pemuka draft.blogger.com 😀

    Thumps up. saya pon kalo boring sgt mmg membaca kat situ tuk terjah dari komen je mcm skang ni 🙂

    nnt sudi2 la singgah Blog Saya ye 🙂

  2. Thanks KIz.. 🙂

    Terharuuu~

  3. al-fatihah utk Dr lo lo ghazali..

  4. “tak sempat nk jln2 byk rumah smlm dn mlm tadi,tp ada lah jugak drpd takde langsung…”

  5. baru dapat melawat orang balekk. =)

  6. eeeee…review belog saye…hehehe..maceh encek kiz!=)

  7. THANKS SANGAT KIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kyr bru balik dari kelas :)) tgk3 dhda suprise hehehe

  8. hehe, diorang memang superb XD

    p/s : al-fatihah

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *