Breaking News
Home » Uncategorized » Dulu Cuak .. Sekarang Belasah Je

Dulu Cuak .. Sekarang Belasah Je

Assalammualaikum..cuti ke kerja? tak kisahlah kan…janji bahagia..Dulu mula mula blogging banyak aku baca kat blog2 otai2 yang suruh update entri selalu.Jangan berharap 1 entri je seminggu.Dalam hati aku cakap apa gila nak tulis entri banyak-banyak sehari.Nak buat satu entri pun terkial-kial.haha..tu dulu laa..masa tu memang cuak gila bila nak tulis sesuatu entri.Idea ada tapi tak pandai nak mengolah dan memperbagaikan cara menulis.Kalau menulis pun kalau baca dah macam karangan SPM..poyo eh..

Tapi sekarang selepas aku terjah dan selongkar blog2 rakan blogger..aku tengok apa yang dia tulis.Nampak santai tapi ada isi..aku cuba buat..haha..bila dah buat ada pula respon..semakin yakin nk menulis..maknanya aku dah jumpa identiti menulis aku.Tak der nak fikir panjang lagi.Apa yang terlintas belasah je tulis.Janji ada sesuatu yang nak di sampaikan..hehe..!!

KLIK ENTRI DARI SEGMEN JOM KONGSI ENTRI
GILA PUNYA WORDLESS WEDNESDAY
IF
ENTRI POYO|ALHAMDULILLAH DAPAT RM 989 HASIL BERBLOGGING…JOM KONGSI

SENARAI PENUH DI SINI

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

10 comments

  1. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    sekarang cik kiz lak dah jadi anatra blogger otai kan.. congrat k 🙂

  2. kb pun tulis je apa yg ingin ditulis.. blog kita, rasanya kita yg corakkn nya..jd tak perlu terikut2 org lain kan

  3. minta banyak tunjuk ajar dari bro…

  4. teringin gak kadang nak update banyak2 camtu.. tapi tatau la.. maybe mulakan dgn hujung minggu kot.. tengok boleh buat ke tak.. huhu

  5. fa still kena pk ayat betul2. huhu takut ada tersentap. haha

  6. kena banyak belajar lagi ilmu blogging dari bro Kiz…tunjuk ajarku sifu!….

  7. wahh..ade segmen yer?/

  8. emm aku pun nak try wat entri santai last2 jadi karangan pmr plak hahaahh..aku belasah je tintaku..janji ada isi..itupun kalau sampai kat pembaca blog ku..heheh..sori bro tak dapat join segmen bro..lenkali aku akan join heheh

  9. kiz pon da jadi otaiii ..:)

  10. Tulis asalkan berisi..
    tak merapu semata kan.. 🙂
    kreativiti memasing..
    idea itu tenggelam timbul..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *