Breaking News
Home » Uncategorized » Disembelih Lif | Wanita Maut

Disembelih Lif | Wanita Maut

Uik disembelih lif..macam mana pula tu dan apa ceritanya? al-kisahnya begini seorang pelayan wanita sebuah restoran makanan Cina, di sini, mati apabila lehernya hampir putus akibat tersepit di pintu lif menyimpan makanan di restoran tempat dia bekerja semalam.Kejadian berlaku pada jam 1 tengah hari sebelum mangsa, Lau See Yen, 20, disahkan meninggal dunia di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Queen Elizabeth (HQE) pada kira-kira jam 9.15 malam.Ketika kejadian mangsa berada di tingkat dua restoran berkenaan dan meletakkan juadah ke dalam lif khas yang digunakan untuk membawa makanan ke tingkat bawah.Pintu lif itu tertutup secara tiba-tiba menyebabkan kepala mangsa tersepit dan lehernya hampir putus.


Cerita kat atas tu aku dapat di harian metro hari ini.Kalau nak tahu cerita lanjut boleh tengok kat akhbar tu..huhu..tapi hari ini aku ada tugas lagi..masih ada jiran-jiran setempat yang melakukan ibadah korban.Kejap lagi nak asah parang..fuhh..bukan aku nak sembelih lembu tapi tolong-tolong lapah je..hidup bermasyarakat..memang seronok..yang ringan sama dijinjing..yang berat sama dipikul.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

6 comments

  1. ya Allah….mintak jauh la semua bnda tue….ngeri baca …
    huhu…salam a.adha 🙂

  2. “dah ajal nak elak pun tak boleh…tp mmg ngerilah.Hurmmm…baguslah cam tu kiz,mmg patut kita selalu amalkan sikap tolong menolong sesama jiran tetangga..”

  3. ayooo.. sumpah ngerilah.. kesian kat pompuan tuu.. HUHU

    MySuaraBlog: Shark Night 3D Sekadar Mendebarkan

  4. aduhhhhh org sembelih lembu,lif sembelih org lak.ngeri nya,

  5. org sembelih lembuh tp ni sembelih leher sndiri pulak!..er..sedihnya..

  6. tak suka naik lif sorg..asal naik je sure denyut jantun g laju….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *