Breaking News
Home » Santai » Dia Pembaca Setiaku

Dia Pembaca Setiaku

As salam , baru berkesempatan nak menaip sesuatu.Seharian tanpa update satu kejayaan yang sangat luar biasa..kerana aku jarang gagal mengupdate entri terbaru setiap hari.Tapi semalam aku berjaya melakukan..kah kah..apa celop kau nak bangga..haha..
Entahlah semakin hari semakin tumpul minda ini nak berfikir tak seperti mula-mula dulu.Jiwa blogging makin nazak tanpa mampunya membawa watak sebagai blogger..asyik-asyik entry SEO..kah kah..mungkin sahabat pun dah bosan nak menatap..huhu..trafik memang ler tinggi sebab datangnya dari enjin carian..tapi pembaca setia semakin jauh..jauh..jauh..kan kan..aku memang dapat rasakan tu.
Tapi ada juga yang masih setia membaca dan komen..macam cik Fiza ni.. thanks ya..bukan dia sorang je tapi ramai lagi..tapi aku ambil yang paling ketara dimataku je..yang tak tersebut jangan ler kecil hati..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

8 comments

  1. eh..gua pun pembaca setia juga.. 🙂

  2. contoh je laa Jos..haha

  3. hehe jadi takde idea nak update kan kiz ?

  4. aku ada baca!!! nape ko tak pandang aku!!gedik!!! hahaha

  5. Azhafizah[フィザ]

    Terima kasih daun keladi..eh eh..ni tercalon dalam calon pencarian menantu setia tak ni?hehehe..
    sama sama bro kiz..

  6. betol2.. kalau entry seo.. pembaca setia semakin jauh.. jijah pon dapat rasakan tu..

    tahniah fiza! hehe

  7. dia pun selalu datang blog akak..tiap kali update mesti dia ada…:)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *