Breaking News
Home » Uncategorized » Dia Dah Buat Hal Balik

Dia Dah Buat Hal Balik

Errmm..semangat tengah tinggi nak blogging dia pula buat hal.Kenapa apakah weii..Takkan baru 4 bulan pakai dah kondem.Dulu leh laa terima sebab kau kena petir..sekarang ribut pun tak..guruh langsung tak dengar..tetiba je tak bleh pakai..

Sebenarnya kes ini haa..modem streamyx aku ni tak tahu laa nak cakap apa..power ON..wlan/wifi nyala..tapi DSL ( talian tak hidup ) dan confirmlah Internet pun tak hidup..check direct tanpa spitter pun tak leh gak..tapi cucuk set telefon ok je leh guna..adakah ini tandanya modem dah melingkup..sapa sapa ada pengalaman camni..hehe..

Nasib baik ada berukband Maxis ngan Celcom..dapat gak slow slow online..apa pun tak boleh..hati pun copot ahh..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

14 comments

  1. mama pakai streamyx juga..oklah..tapi cousin mama dulu ada masalah terus call TM..n dia org check…n jika ada kerosakan diaorg tukarkan..better check kat TM..broadband memang hu..hu..slow gila walaupun pakej yg mahal bayaran bulanannya !!!..

  2. streamyx rumah ni buat hal sejak beberapa minggu yang lepas lagi.. geram betol

  3. same la, dia main magic, jap lagi ok la tu.

  4. streamyx zeyra lak wifi x idup . so tpakse ar pkai wayar . wireless da jd wiremore laa

  5. power laaa brooo…sampai ada dua brukband….;)

  6. haha dah agak mesti pasal modem. sabo yeaa

  7. Pnh kne.. Lau DSL tak off mmg kne tuka modem bru la.. Call telekom cpt.. Nnti die anta technician soh ganti modem yg bru~

  8. Eh.. Bkn tak off.. Tak on.. Hahaha~

  9. lah..sori aku xde pngalamn g dgn stemix nie..tapi kalo moden celcom boleh..hehe…tapi rasanya tu mslh modem kot..try p kedai d mna kiz beli tu..baru tahu mslhnya sebenr..

  10. hebat incek kiz..ada streamyx..ada bb maxis siap celcom sekali..

    wowowow..

  11. ni modem punya pasal ni…

  12. mintak tukar lah tu bro.hehehe.apa lagik,.get ready lah.

  13. alhamdulillah….so far ila nya line ok lagi…

    duk rumah terus xpakai dua2 berukbnd coz lmbt…strymx laju ja…hehe

  14. Yana selalu sgt jd camni
    Lampu DSL selalu xmenyala..geram jer

    Last2 pegi report kat TM

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *