Menu Tutup

Dia Dah Buat Hal Balik

Errmm..semangat tengah tinggi nak blogging dia pula buat hal.Kenapa apakah weii..Takkan baru 4 bulan pakai dah kondem.Dulu leh laa terima sebab kau kena petir..sekarang ribut pun tak..guruh langsung tak dengar..tetiba je tak bleh pakai..

Sebenarnya kes ini haa..modem streamyx aku ni tak tahu laa nak cakap apa..power ON..wlan/wifi nyala..tapi DSL ( talian tak hidup ) dan confirmlah Internet pun tak hidup..check direct tanpa spitter pun tak leh gak..tapi cucuk set telefon ok je leh guna..adakah ini tandanya modem dah melingkup..sapa sapa ada pengalaman camni..hehe..

Nasib baik ada berukband Maxis ngan Celcom..dapat gak slow slow online..apa pun tak boleh..hati pun copot ahh..

14 Comments

  1. MaMa AiNi

    mama pakai streamyx juga..oklah..tapi cousin mama dulu ada masalah terus call TM..n dia org check…n jika ada kerosakan diaorg tukarkan..better check kat TM..broadband memang hu..hu..slow gila walaupun pakej yg mahal bayaran bulanannya !!!..

  2. josrevalution

    lah..sori aku xde pngalamn g dgn stemix nie..tapi kalo moden celcom boleh..hehe…tapi rasanya tu mslh modem kot..try p kedai d mna kiz beli tu..baru tahu mslhnya sebenr..

  3. HonEyBuNNy

    alhamdulillah….so far ila nya line ok lagi…

    duk rumah terus xpakai dua2 berukbnd coz lmbt…strymx laju ja…hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *