Menu Tutup

Demamlah Pulak Ni .. !!

Sejak dari malam tadi badan rasa macam tak best je.Sakit sana ..sakit sini..Tekak pula macam perit semacam..kalau batuk tu dah bunyi macam ekzos motor mat rempit dah..Terus telan panadol 2 biji di iringi dengan 100 Plus sebotol..lelap sudah..
Pagi ni bila bangun jam 5.30 haha..badan dah berat semacam..batuk pun dah tahap overdose.Tapi kuatkan gak semangat nak pergi kerja..orang cakap kena lawan sakit tu..Paksa diri untuk pergi kerja..Walaupun agak lain macam je badan tapi semangat tu mengatasi segalanya..Bukan apa..sebab hari isnin kan kerja melambak..kalau cuti hari ni..confirm esoknya jadi 2 kali ganda.

Petang ni baru aku dapat online jengok blog ni..Apa boleh buatkan..cuba aku harap demam ni akan berkurangan..

Kalau kita tidak merasai sakit..kita tidak akan tahu nikmatnya sihat..!!!

12 Comments

  1. shatooman

    pergh…aku baru je baik dr demam.. seminggu terlantar kat bilik. huhuhu smoga cepat sembuh..ubat aku ada lg yg lebih ni..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *