Menu Tutup

Dari Negeri Sembilan Ke Pahang

Assalammulaikum..baru nak dapat update..haha.Memang hari ni masa dan kesempatan itu agak terhad walaupun jemari ini gelisah nak menari atas keyboard.Hujan juga mencurahkan rahmatnya hari ini.Lama dah tak hujan..alhamdulillah.

Lepas Jumaat tadi aku bergegas ke CIMB nak tengok duit payment dah cash belum..Hahaha..memang macam hampeh.Baki tak bertambah pun.Tetiba tergerak hati nak buat CIMBClik..benda dah lama..baru hari ni nak buat.Lepas daftar kat mesin atm terus balik semula ke rumah dengan jarak 30KM lebih.Terus try login CIMBclik yang baru aku daftar tadi..jeng jeng..ceh memang sakit jiwa aku di buatnya.Cepat 1 jam je aku pi bank..bila check akaun..duit dah masuk..laa.Kalau tahu tadi lepak dulu depan mesin ATM tu..nak patah balik dah jauh..esok je laa.

Lepas maghrib tadi bergegas pula ke ke Keratong ,Pahang.Ada kenduri kahwin rumah member.Niat nak update memang ada tapi biasalah..signal memang lintang pukang..kejap ada kejap tak ada..sekali lagi aku kecewa..haha..Dan sampai je rumah ni terus update..inilah hasilnya..entri orang yang tak sabar nak update..sekian laporan saya..!! ceh..apo yang ekau membebel ni kiz?

5 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *