Breaking News
Home » Santai » Dari India Rupanya .. Bikin Suspen Je

Dari India Rupanya .. Bikin Suspen Je

Macam biasa, aku memang suka check online user melalui histats.Sebagai rujukan entri apa yang tengah dibaca.Mungkin anda semua pun biasa buat kan.Tadi masa aku tengok tu ternampak la ni macam gambar ni..mula-mula terperanjat gak… bila pula aku ada tulis tajuk entri macam tu..
Bila aku alih bahasakan ..ermm rasanya macam entri yang aku baru tulis ” memilih la abang ni “.Tapi kenapa pula kat histats ni dia tulis macam tu..Check IP dan lokasi..haha..rupanya dari negara India.. lokasi Karala.Siapa pulalah yang jauh-jauh dari India yang datang baca ni..Kalau dia dah translate ke bahasa inggeris dah tentulah dia nak bacakan.Kalau tak apa kejadahnya dia nak translate.Ok jugakan google / blogger ada buat alih bahasa ni.Tapi aku rasa kalau dah translate mesti berteraburkan..janji dia faham sudah eh.Bikin suspen je.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

3 comments

  1. Tahniah La..
    Antarabangsa Masuk Blog Nie..:D

  2. haha. international sgt blog abg ni

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *