Home » Uncategorized » Darah ?? Oh Tidak ..

Darah ?? Oh Tidak ..

Dalam tengah baca2 blog rakan2 tadi terbaca cerita tentang kemalangan di blog sahabat maya aku iaitu si cantik Rara..hehe(puji ni cik Rara).Kalau nak baca cerita tu kat sini.Biasalah kalau dah kemalangan mesti melibatkan darah..

Tapi apa yang aku nak bagi tahu ini,darah adalah benda yang paling aku tak boleh tengok.Bukan takut tapi imaginasi aku memang tak boleh nampak darah kot.Lagi lagi yang melibatkan kemalangan..darah banyak banyak ni..oh memang fobia eh.

Lagi satu woo yang aku memang selalu mengelak selagi boleh..jarum suntikkan..haha ( gelakkan aku ramai ramai sebab takut jarum ).Bukan takut tapi aku geli dan rasa ngilu bila tengok benda tu..tapi kalau dah tak leh ngelak pejam mata je laa..peace selamat blogging semua..!!

pstt: hati hati di jalanraya..pandu cermat jiwa selamat.

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

18 comments

  1. eee !!! fobia ngan darah ! weekk

  2. hihi~ -over lak-

  3. eii..pew r penakot darah…heee~

  4. bro ni jenis yang mabuk darah ke ….
    mcm sorang member tu kalau tgk darah mesti dia nak pitam….patut dia minta bomba dulu tak dapat…hehehe

  5. haha darah ok lagi.. kalau organ terus pengsan

  6. bahaya mabuk darah ni..ahha 🙂

  7. penah gak dlu kna cucuk…lpas cucuk ja trus asa nk pengsan…

  8. darah no big deal, haha

    😛

  9. Tanpa darah, kita akan mati…

    Spratly bergolak ,risiko konflik 6 negara

  10. woww! darah! hehhe…tang jarum tu memang same la. esh, nak ngelak je kalo jumpe.

  11. darah erm still ok kot hehe kalau bab2 jarum suntikan nie huh memang lemah kepala lutut tgok huhuh

  12. darah erm still ok kot hehe kalau bab2 jarum suntikan nie huh memang lemah kepala lutut tgok huhuh

  13. rara pinkmafia

    oooo takut darah eh.bocor rahsia dh.heheh.hmm tp smlm mmg real bro.takut giler.

  14. wahh kiz..akak sgt takut bab ambik darah,suntik dan tgk org berdarah2 sure akak pitam

  15. “apa la kiz…ingatkan akak yg pompuan ni jer takut darah..hihi…”

  16. oo, takut darah rupanya..

    setiap org ada benda yg fobia, kan?

  17. ni blh geng dgn mat lah ni..hehehe…

  18. caliph shuriken

    siyes mmg ada org takut giler tgk darah…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *