Breaking News
Home » Uncategorized » Dapat Modem + Sim Kad Pakej Power 3.0GB

Dapat Modem + Sim Kad Pakej Power 3.0GB

Hari ini dapat hadiah dari dari Maxis Dealer sebab setia dengan perkhidmatan Maxis selama 7 tahun.Dah try guna..memang laju laa dari Celcom Berukband yang aku ada ni..tapi tak leh lawan laa Streamix yang ada ni..tapi benda free..oklah kot.haha..amik kau sampai 3 talian aku guna..apo pun tak boleh..

Malam ni aku nak buat segmen sepantas kilat wehh..segmen 1 jam..siap sedia je laa..pemenang..macam biasa entri promosi special edition..haha

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

10 comments

  1. wah untungnya! amik ko smpai 3 line ternet. kalau slow jugak tak tahu lah. hahaha

  2. ♥ LuRveLyAmiera ♥

    wah, bestnya..lamanya guna clcom..miera tak sampai 5 tahun dah tukar clcom..^_^

  3. fay guna wifi kolej je.. huhu

  4. wah kiz bagus kau jual sama akulah mxs nie..aku nak test buat free internet pada pc plak..hehe..BE-nuffnang-bertambah-lagi

  5. wow cane leh dpt bro.besh nya.

  6. nk minx satuuuu….^^

    haha

  7. wah2..best ny ley moderm free dia..yg yanaa punyer 1.5 jew..laju cm siput kot..heee…:D

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *