Breaking News
Home » Santai » Dapat Juga Aku Lepaskan Geram

Dapat Juga Aku Lepaskan Geram

Lepas geram..!!! yeah itulah yang boleh aku cakap.Bukan geram kat orang tau tapi kat blog.Setelah sekian lama tak berkesempatan update blog secara normal kerana kesibukan yang melampau..malam ni belasah layan entri SEO.. SEO ler  sangatkan…kih kih.Jadi malam ni aku cover dua event yang memang hangat di carian google iaitu perlawanan Piala FA dan separuh akhir badminton All England 2012..hasilnya memang berbaloi-baloi..
Memang ler blog aku ni separa personal tapi sekali-sekala test market kat google apa salahnya..lagi pun sejak akhir-akhir ini memang tengah stress dengan kerja yang tak habis-habis..baru aku tahu apa itu sibuk..baru terasa betapa berharganya masa..
Malam minggu..sebelum sibuk menjelma..masa untuk lepas geram terjah blog rakan-rakan blogger lak..yeahhhhhhaaaaaaa…
Gambar sekadar hiasan

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

4 comments

  1. haha betul2 geram tak dapat berblogging eh hehe .

  2. hehe.. jgn ko hentak laptop tu sudah…

  3. hehe..bro pon bz bz pun tetap ade msa ngn blogging kan..hehe..shida kalo bz terus xjengah huhu..

  4. jom terjah mencari satu kegeraman…haha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *