Breaking News
Home » Uncategorized » Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 07

Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 07

Dan ini pemenangnya Segmen Sepantas Kilat..jawapan tengok kat ulasan segmen tu..teki teki tak semestinya logik..haha..apa apa pun tahniah kepada pemenang dan yang sudi jawab.

http://sesedaporen.blogspot.com

Ada lagi yang jawab tepat tapi lewat sikit ja..sebab sapa jawab betul dulu kira menang..jadi untuk tak menghampakan aku letak link ja ok..menang baru ada banner / header..peace

http://nashanadz.blogspot.com
Jom terjah mereka..yang lain cuba lagi lain kali ye..selamat berblogging..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

14 comments

  1. dah agak dah huuuuuuuuuuu

  2. bestnya. yana lambat nk join.. hehe

  3. adeh..rasa2 jawapan kedua tu tak betul le…:(

  4. ehhh ape ni ? tak tahu apa-apa pun =_=

  5. @Jiejah Gorjes jgn ler terkuciwa cik Jiejah..esok masih ada..insyaallah

  6. @Nur Elyana hari ni tak sempat ..insyaallah sok ada kot..

  7. huhu… thanks… lepas2 ni buat la lagi =p=p=p

  8. @Khairil ye ke..keputusan muktamad..sok buat lagi

  9. @Freaky hehe..ada ler..segmen suka2 layan kawan2..

  10. yeay!! ade jugak.

    lambat sikit je perasan tadi XD

  11. aku tk join la..tk tau lak pasal ni..apa2 pun thniah sapa yg menang..

  12. tahniah untuk pemenang..betul la kuar air mata bro..;p..tak kira tak kira hahahaha

  13. hehehe kalo join keja xmjadi ­čśÇ

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *