Home » Uncategorized » Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 06

Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 06

haha..mungkin gambar segmen ini agak senang kot..tapi ada gak yang blur..oklah..jawapannya KARIPAP..jadi ada 4 yang jawab betul sebelum kul 10 malam tadi..tapi yang 1st jawab akan terpampang banner / header di sini..jom terjah..

http://arituarini.blogspot.com

untuk tidak menghampakan 3 lagi peserta yang menjawab betul..aku sertakan link mereka di sini..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

7 comments

  1. Terima kasih . tak sangka saya menang 😛 ( sambil tekan link ke blog pemenang )

  2. hohohoh…tu lah…komen ptot jgn publish dulu.. ^^

  3. wuahaha x nampak pun tu bentuk karipap.. blurrr

  4. nampak ade lubang tu, hehe XD

  5. wahhh tq2 kiz….sebb kuih kegemaran tu..kih kih kih

  6. “cuak aku bro” menang…hahaha

  7. hehehe..tu dia..pakcik arul menang.. 😛

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *