Breaking News
Home » Uncategorized » Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 04

Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 04

Ok..sepantas kilat gak aku promo ni..haha kali ni cuma yang betul dan terawal jawab je aku kasi letak dalam ini entry..tak per kan..haha

http://bloqkami.blogspot.com

Esok lusa..kalau ada cuba lagi..segmen tak sampai 1 jam..mana yang sempat je aa..terima kasih kepada yang sudi sertai..jangan lupa terjah blog sahabat kita ni..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

8 comments

  1. selamat dah buat yang menang !!!

  2. eh? saya menang? yeehaaa. menang pun akhirnya. hehe tapi ramai je jawab betul. =)

  3. tahnia untuk blog tu…nak terjah plak.,.hehe

  4. wah…leh menang ni…tambah2 kalau yg dok kat atas2 tu..hahah

  5. Nur Syazana Mohammed Sani

    tahniah ! zana xsempat nak tengok ,. da ad pemenang ,. heee

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

  6. ouh .. fa yg menang .. haha tahniah la utk die ^^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *