Breaking News
Home » Uncategorized » Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 04

Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 04

Ok..sepantas kilat gak aku promo ni..haha kali ni cuma yang betul dan terawal jawab je aku kasi letak dalam ini entry..tak per kan..haha

http://bloqkami.blogspot.com

Esok lusa..kalau ada cuba lagi..segmen tak sampai 1 jam..mana yang sempat je aa..terima kasih kepada yang sudi sertai..jangan lupa terjah blog sahabat kita ni..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

8 comments

  1. selamat dah buat yang menang !!!

  2. eh? saya menang? yeehaaa. menang pun akhirnya. hehe tapi ramai je jawab betul. =)

  3. tahniah Fath,….

  4. tahnia untuk blog tu…nak terjah plak.,.hehe

  5. wah…leh menang ni…tambah2 kalau yg dok kat atas2 tu..hahah

  6. Nur Syazana Mohammed Sani

    tahniah ! zana xsempat nak tengok ,. da ad pemenang ,. heee

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

  7. ouh .. fa yg menang .. haha tahniah la utk die ^^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *