Breaking News
Home » Uncategorized » Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 03

Dan Ini Pemenangnya | Segmen Sepantas Kilat 03

Terima kasih kepada yang sudi jawab dan ambil bahagian dalam segmen 1 jam ni.Sambutan agak mengalakkan dan hampir semua jawab betul.Tapi dah janjikan cuma siapa betul dan terawal je yang di kira pemenang..kepada yang tak berjaya tu cuba lagi sebab boleh di katakan aku setiap hari ada buat segmen ni..jadi jom tengok siapa yang bertuah tu..taraaa..biasanya aku ambil header tapi sebab tuan blog ni guna tema facebook aku tak tahu camner header dia..jadi aku ambil profil je ye..

Sudi sudilah terjah pemenang kita ni yer…insyallah esok ada lagi kepada siapa yang nak cuba..kalau malam ni ada rajin pun leh buat gak kot..tengoklah..haha..apa apa pun terima kasih kepada semua..jangan lupa terjah pemenang tu ye..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

8 comments

  1. ehh jawapan dia ape kiz ?

  2. eh..apa jawabannya plak?hehe..ok nak terjah awek nie..huhuh..

  3. aah lah, apa jawapannya?hua,cheqwa xmenang…hehehe…xpa,xkesa ;p

  4. jawapannya Lisa Suruhani ler…

  5. congrats kat pemenang 🙂

  6. isshhh.. saye ke tu.. heheh.. wahaaaa…. ^_^

  7. hoho..ade segmen menarek dekat sini..x tawu pon..next time nak try join jugak ler..hihi

  8. tahniah kepada pemenang.. ^^

    jom baca sini…
    mencegah itu lebih baik
    7 etika seorang blogger

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *