Menu Tutup

Dah Terima GA Dari Firdaus .. Merahnya Mak Ngah

Tengahari tadi encik posmen selamat menghantar GA yang telah di pos oleh Firdaus untuk Top 10 referring Url untuk blognya.Tapi aku tak terus buka sebab aku nak cepat masuk pejabat semula sebab ada urusan yang urgent..haha.

Malam ni lepas balik dari pejabat baru sempat buka..merah gitu beg yang di bagi.Terima kasih eh.1st time dalam sejarah aku 15 tahun kenal internet dapat hadiah dari sahabat maya..haha.Kalau korang nak tengok hadiah GA tu leh skodeng entri Firdaus yang INI.

Aku rasa-rasa nak bagi GA gak ni buat pengunjung setia blog aku ni..tapi nantilah tunggu masa yang sesuai…haha.

8 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *