Breaking News
Home » Uncategorized » Dah terang Lagi bersuluh..yang pergi suluh wat per??

Dah terang Lagi bersuluh..yang pergi suluh wat per??

Salam semua pembaca dan blogger yg hebat hebat semua..Nampak tak gambar tu..nampak kan…aku nak korang tengok apa yang tertulis kat sticker yang tertampal kat situ..Bukan yang warna hitam tu ok..tu memang tak nampak sebab nombor plat aku padam supaya owner ni tak jadi popular nanti…huhu..nak tahu apa cerita..jom skodeng terus..
Yang tertera kat sticker tu ..LEMBAB IKUT KIRI..BUKAN TENGAH..
Yang bawah pulak…PANDU IKUT LORONG KECUALI NAK MAMPUS


Ayat yang terpampang kat sticker tu kalau kita fikir negetif memang nampak kurang ajar..silap silap boleh kena sondol dengan lori besar..hahahha..
Tapi kan ( ada tapi lagi tu )..cuba fikir cara positif..hahaha..aku kompom laa sapa yang makan cili dia yang terasa pedas…haha..( faham tak maksud aku ni..)..ayat ni memang perkara yang sering terjadi di jalan raya..sapa memandu tu kompom leh faham maksud yang tersurat dan tersirat..
Apa apa pun fikir lah sendiri..

p/s= nasihat untuk diri sendiri dan kepada yang nak dengar nasihat…memandu ikut peraturan..sure selamat…yeah..!!

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

20 comments

  1. bagus lah.. bg peringatan. huhuh

  2. biasala sekarang ni cakap lembut2 tak guna kalo bab jalan raya. haha. cara yg bgus. huhu

  3. bagus….tu ..sokong sangat…sekarang ni banyak yang tak reti basa bila duk atas jalan…

  4. huhu…ade ke kereta yg tampal gtu..?? huhu..sbg peringatan mmg bagus..tapi lagi indah klo org tu gunakan bahasa yg lebih sopan…kan org berbudi kita berbahasa..(^.~)

  5. waa .. besh2 . bole pasang mcm ni jgk kt kete nt .. hehe .. 😉

  6. Sempoi tul sticker tu.. haha.. mantap tul.. ahakz..

  7. haha . baik punyaa .

  8. haha sempoi sja

  9. mmg ada yg bwk slow pon dok lorong kanan, tension tgk…

  10. hahahahahha lawak okey sticker tuh

  11. dasat org nih…hehe.. bagus2.. ngeee..like2

  12. ganas giler org nie,,,,brani mati,,,haha,,,kn senang klau di tampal kt cermin belakang n bumbung,,,hehe

  13. rsenye baik die tulis bwh 110kmj kiri, 110kmj tgh, lebih 110kmj kanan..

    so yg tgh tu utk org yg ikut peraturan..hehe

  14. patutnya dia letak lagi besar daripada tu
    heheehe

    P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

  15. tu la. patut letak pesanan tu besar2 skit. hehe..

  16. wahaha…sengal jer
    sape punya laa tu
    terbaek ! wahaha
    Vote Momoy yer No. 382 — pilihan 10
    Much thx
    Undi No. 382 sekarang yer!!

  17. blogwalking…adeih…macam pelik jer bila baca ayat macam tue kat kete…selamat la abah misz x der tampal macam tue…hihihihi

  18. Selalu jumpa orang yang drive perlahan tapi drive kat tengah….eee geram…

  19. kklng drive ikut lorong kiri….hahahah sbb lembab,lesen baru.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *