Home » Uncategorized » Dah Ok Tapi Aku Guna Editor Lama Blogger

Dah Ok Tapi Aku Guna Editor Lama Blogger

Seharian dari aku tak boleh update apa sebarang entri.Bila buka new post atau buat entri baru hanya boleh tulis title je..tapi ruangan untuk tulis entri tak boleh tulis apa cuma keluar circle loading je.haha..[Problem Roll-Up] – Cannot EDIT / Create New Posts – Spinning.

Boleh mati akal aku di buatnya kalau tak boleh update ni..haha..macam-macam cara aku buat..edit html dan apa aja yang terfikir..walaupun benda tu langsung tak ada kena mengena pun..belasah je..janji leh cepat ok dapat update..lastly aku pi ushar forum googel untuk blogger..aku tulis masalah aku..nasib baik ada pakar mat salleh yang sudi bantu.Lepas macam-macam ujikaji dan soalan dia tanya..dia syorkan aku guna editor lama untuk update blog..haha alhamdulillah dah leh dah cuba editor style lama ni tak ler berapa menarik..tapi sama je fungsi dengan yang baru biasa kita pakai tu.Pakai sehingga google fix problem ni..rupanya bukan aku sorang je yang kena.Ramai beb..

Contoh kat mana old editor tu sebenarnya..senang je klik sini.. http://i.imgur.com/TWnBy.png

Rupanya senang je nak settle..haha.Sekarang hati ada senang leh update dah..kalau dah ok esok leh guna semua updated editor..janji update beb..gelisah aku tau sampai tension sebab tak leh update punya pasal..semangat blogging kembali

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. ooo patut laa senyapp je. hehe

  2. payah la kalau ada masalah macam tu.. kalau saya mesti mati kutu.. sebab bukan pandai nak godek2 sendiri..:)

  3. Boleh sawan buih ek lau tak updet.. Hahahah~

  4. patut la bro..kih kih.. tq baru aku pun boleh update nanti ni…kih kih kih..

  5. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    leh jadi giler kalau xdapat update blog kn 🙂

  6. ciri2 blogger tegar tu..
    heheh

  7. ala benda free..xde penyesalan kog..hehe…mslah tu ok lagi..kalo mcm ari tu..blogger padam sebahagian dari post kita!!..hah..lagi farah..huhuh..

  8. aku pun sama problem dengan ko bro..huhu..

    aku pun pakai draft sekarang neh..lantakla janji boleh post entri..boleh senak otak bila xdapat post entri kan huhu

  9. tu la gelisah je bro kiz lgsung xleh update..hehe sekarang leh leh tarik nafas lega kan..

  10. nasib baik aku tak kena…terima kasih utk tips nak selesaikan problem tu…ada gunanya nanti… 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *