Breaking News
Home » Uncategorized » Dah Masuk Tahun ke 3

Dah Masuk Tahun ke 3

Salam..Febuari ini masuklah tahun tahun ke 3 aku aktif dalam dunia blog..!! Begitu pantas masa berlalu..macam2 ragam dunia blogging dah aku lalui…segalanya adalah pengalaman yang mendewasakan dalam dunia maya ini..

Terima kasih kepada semua sahabat blogger,follower dan juga pembaca2 yang tidak dapat di kesan identitinya yang selama ini menyokong blog yang tak seberapa ini..tanpa sokongan anda bersawanglah blog ni eh..!!

Semoga Aku Dan Sesuatu akan terus memberi sesuatu kepada anda..!!
Layan Bola jap Piala Sumbangsih Selangor vs Kelantan ..sokonganlah bola sepak tempatan walaupun dari mana pun asal negeri anda..hahaha!! Hoben jang hoben ( langsung tak der kena mengena eh tagline tu untuk perlawanan malam ni..)

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

12 comments

  1. zaty luvlianncezzz

    wahhhh

    zati bwu masuk 1 bulan 12 ari kowt

    huuhu

  2. @zaty luvlianncezzz biasa2 je..secara tegar pun blogging baru 7-8 bulan..yang lain2 tu sambil2 je..huhu

  3. Tahniah sebab dah masuk 3 tahun berblog. Semoga akan terus berblog lagi untuk berkongsi maklumat kepada semua.

  4. waa…senior da ni..otai ni.. hehe

    tahniah3

  5. orang lama ni.hehe…tunjuk ajar ku sifu

  6. @nub Nub..tiada istilah otai @ senior..kita sama sahaja..!! huhu.. 1 impian ..1 harapan..1 tujuan..dalam 1 komuniti blogger ..

  7. @Tinta NurAz ilmu den ni tak sehebat mana..tak mampu lagi nak jadi sifu..huhu

  8. @amira afiqah bt mohd yusof lama hanya pada ukuran masa sahaja.. yg penting keikhlasan dlm mencapai matlamat di dunia blogger

  9. @amira afiqah bt mohd yusof lama hanya pada ukuran masa sahaja.. yg penting keikhlasan dlm mencapai matlamat di dunia blogger

  10. @Cempakamelati insyaallah..selagi ada sokongan ..thank juga sebab blog CM banyak info kesihatan dan petua..nice..!!

  11. pehhh . . . ! Tahniah ! ngeee !

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *