Breaking News
Home » Contest Review » Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Memang berbaloi jika anda sertai Contest Review Lynk.my 2015. Hadiah yang ditawarkan memang lumayan dan peluang untuk menang adalah terbuka kerana tiga kategori disediakan. Inilah masanya untuk anda buktikan kehebatan anda sebagai blogger. Ayuh Lynk.my menyuruh saya mencabar anda kalau berani jomlah sertai contest review ini.

Contest review Mylink.my Bernilai RM4000
Contest review Lynk.my Bernilai RM4000

Bukan hanya kerana hadiah besar, wang besar dan segalanya yang besar menjadikan saya menyertai contest ini dan mencabar anda turut sama tetapi contest ini boleh menguji kemampuan anda dapat menulis artikel yang bercirikan SEO dan kreatif. Secara tidak langsung mampu memperkenalkan servis memendekkan url link kepada seluruh pengguna media sosial serta apa yang penting anda sendiri guna produk tempatan dari Malaysia ini.

Pendekkan URL anda dengan servis Lynk.my

Ibarat pergi berjalan atau ke tempat kerja, kita pasti akan menggunakan jalan alternatif yang lebih dekat untuk sampai. Lagi dekat lagi cepat sampai. Begitu juga dengan URL yang panjang kekadang orang malas nak pandang pun sebab tau dah apa maksudnya.

Contoh:

LINK ASAL –

LINK PENDEK – http://lynk.my/rt6

Beza diatas mudah sahaja, orang baca url pun dah tahu cerita minyak naik. Orang pun malas sudah mahu klik pautan itu sebab url pun sudah terangkan isinya. Berbeza dengan link yang telah dipendekkan, orang tidak tahu isi sudah tentu akan klik pautan sebab tertanya-tanya berapa sen minyak naik. Itu sebagai contoh sahaja. Bagus untuk blogger yang suka share artikel ke media sosial. Bagus juga kepada peniaga online.

Satu lagi kelebihan menggunakan servis memendekkan URL adalah untuk memudahkan kita kongsikan ke laman sosial. Antara yang popular mengunakan servis seperti ini adalah twitter akibat ruang yang terhad.

Jadi gunalah servis LYNK.MY untuk memudahkan anda memendekkan setiap yang panjang terutama URL artikel anda.

Anda teruja? ingin tahu lagi apa hebatnya servis yang ditawarkan ini? teruskan membawa sebab luas jauh perjalanan luas pemandangan, terus membaca banyak terserlah lagi kehebatan lynk.my ..hehe, up jangan tak up.

Bukan sahaja memendekkan tetapi buah duit pun boleh, iklankan produk anda pun boleh selaku publisher dan advertiser. Haaaa…ingat apa, memang terbaik servis ini. Daftar sebagai publisher, pendekkan link anda guna lynk.my dan share ke media sosial anda akan dibayar. Begitu juga kepada pengiklan , serendah RM10 sudah boleh menjadi pengiklan. Ada jumpa servis seperti ini sebelum ini ?

Banyak kelebihan yang akan kita dapat menggunakan Lynk.my ini.

  • Daftar untuk jana income sebagai publisher atau beriklan sebagai publisher
  • Link yang telah dipendekkan akan menggunakan .my , banggalah sebagai rakyat Malaysia
  • Produk tempatan, semua urusan dalam suasana tempatan, boleh sahaja guna bahasa yang anda faham dalam apa juga urusan.
  • Jimat ruang dan nampak unik bila guna bila share di media sosial
  • Lynk.my menggunakan Smart Filtering untuk menghalang kunjungan yang datang daripada web spiders atau proxy

Nak tahu dan rasai lebih pengalaman dan keseronokan guna sahaja servis ini. Percuma , simple, berbaloi dan boleh buat duit juga. Hanya orang tidak siuman yang tidak mahu duit. Perghh admin sudah jadi mata duitan..hahaha

MACAM MANA HENDAK GUNA ?

Cara Guna Lynk.my
Masukkan sahaja URL domain atau url artikel anda, contoh seperti diatas.

 

Lynk.my pendekkan URL
Biarkan Lynk.my buat kerja dia memendekkan URL anda, tengok gambar diatas. Comel sudah URL.

Anda lagi hebat dalam membuat review, artikel anda lebih hebat seni SEO nya, lebih kreatif penulisannya jom sertai CONTEST REVIEW anjuran Lynk.my ini. Seperti yang diterangkan diawal artikel hadiah memang lumayan untuk pemenang. RM4000 tu.. bukan sikit.

Contest Review Mylink.my 2015
Contest Review Mylink.my

Untuk lebih membuat anda teruja sampai tidak boleh tidur apa kata kita lihat dulu hadiahnya.

  • Top SEO – RM500, RM300, RM100

  • Top lynkUndi – RM500, RM300, RM100

  • Top Creative – RM1000, RM500, RM200

Setiap kategori akan ada tiga pemenang. Anda boleh menang semua kategori janji artikel anda memang mantap daboommmm.

SYARAT CONTEST

  • Terbuka kepada semua platform blogger namun tidak dibenarkan menggunakan domain atau subdomain yang mempunyai keyword berkaitan dengan contest ini.
  • Seorang hanya boleh hantar satu penyertaan.
  • Pertandingan berlangsung dari pada 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Penyertaan boleh dihantar sepanjang tempoh ini.
  • Untuk lebih info tentang syarat lengkap penyertaan terus sahaja ke pautan http://lynk.my/0wF

Jadi mulakan review anda dan sahut cabaran contest ini dan menangi hadiah dalam kategori TOP SEO, TOP CREATIVE dan TOP LYNKUNDI. Tulis sahaja berapa panjang yang anda mahu tapi pastikan mengikut syarat dan original. Serlahkan bakat anda sambil menyebarkan Lynk.my kepada pengguna dunia maya. Rakyat Malaysia mesti tahu akan servis terbaik ini.

Sebaiknya buat segera jangan bertangguh lagi kerana 50 penyertaan terawal akan mendapat hadiah istimewa.

KALAU TIDAK DIPECAHKAN RUYUNG MANAKAN DAPAT SAGUNYA,

KALAU TIDAK MAHU MENYERTAI CONTEST MANA TAHU KEMAMPUAN ANDA

KALAU BUKAN KITA SIAPA LAGI YANG AKAN MENYEBARKAN SERVIS LYNK.MY INI

Kepada semua perserta diucapkan selamat berjaya. Kepada penganjur contest review ini, diucapkan selamat maju jaya. Semoga lynk.my akan terus menjadi pilihan rakyat Malaysia.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

22 comments

  1. Salam perkenalan tuan. Tahniah atas penyertaan. Post yang menarik. Mudah-mudahan bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.

  2. Okay dah join. Moga berjaya dalam contest ini.

  3. MYiDEAKiNi [dot] com

    Hai InfoSemasa…

    Salam singgah dari kontes yang sama juga yer…

    Anyway good luck yer..

    Contest Review Lynk.my 2015

  4. Miaoo…Miaoo…Miaoo
    Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan…

    Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni…

    Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)—>Contest Review Lynk.my 2015

  5. Salam perkenalan…. artikel anda amat menarik dan berkualiti. Semoga berjaya di Contest Review Lynk.my 2015.

  6. jalan2 dari segmen yang sama CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

  7. Wishing you the very best on this Contest Review Lynk.my 2015

  8. MYiDEAKiNi [dot] com

    Assalamualaikum

    MYiDEAKiNi jalan-jalan dari kontes yang sama
    Anyway Good Luck yer…
    Contest Review Lynk.my 2015

    Jangan lupa klik ni juga yer—>LynkUNDI

  9. Tahniah.. dan good luck dalam contest review lynk.my ini.

  10. Tahniah join. contest review mylink.my yang menarik dan lumayan. Moga success dan berjaya mendapat hadiah nanti

  11. Semoga berjaya…

    Doktor blogger pun join contest ni..hehehe

  12. semoga berjaya ya untuk contest ini dan salam perkenalan……..Contest Review Lynk.my 2015

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *