Home » Uncategorized » Contest Review Blog Yiedpozi [Dot] Info

Contest Review Blog Yiedpozi [Dot] Info

1st contest untuk 2011..contest kali ni senang je..cuma perlu review blog..haha..Tapi aku ni bukan pandai sangat nak romen romen komen komen tentang blog ni..sebab blog aku sendiri pun serabut..haha..tapi atas semangat perjuangan harmoni ku gagahkan jua Contest kali ni bertajuk Contest Review Blog Yiedpozi [Dot] Info..kalau nak tahu tentang hadiah atau syarat2 sila sila klik pautan tu..
1st yang aku nak cakap ialah tentang header blog ni yang kemas..menarik..!! Sepet Itu Kacak..!! Ada sasuke..ada kartun cermin mata ( aku mintak yg ni dia tak bagi..) haha..
2nd Blog yied ni ringan..cepat laoding dan tak banyak widget..laju laju je tiada yang tak laju..
3rd Template yang ringkas tapi tersusun menambah ceria blog ni..
4th Banyak info2 menarik tertarik kau memang daboOooM..!!
Inilah serba ringkas yang aku leh komen..semua positif belaka..so komen positif ini bukanlah bertujuan untuk membodek atau melobi untuk menang contest sebab itu tak penting..komen2 itu adalah iklas semata mata..tiada yg hidung ,mulut mahu pun telinga.harap maklum..
penaja kepada contest ini adalah Yiedpozi , Daus ramli , Anip
Kena tag seorang rakan..ni ha aku tak Nub
Sekian saja review aku yang simple buat encik Yied..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

3 comments

  1. bagus..
    teruskan review..
    good luck..

  2. alin sker blog yg cpt loading!hu3

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *